vitalcare diabetes behandlingshem öppnar ny klinik i costa mesa_

Costa Mesa, CA – VitalCare Diabetes Treatment Centers är glada att tillkännage öppnandet av deras nya Costa Mesa Clinic.

“Detta är inte bara behandling,” säger VD och grundare Dr Marc Rose. “Den grundläggande orsaken till diabetes är inte bukspottkörteln, är det inte insulin. Diabetes orsakas av en dåligt fungerande metabolism och vad vi har här är det enda förfarande som FDA godkänt för att fixa ämnesomsättningen. ”

Dr Rose säger VitalCare s iCat Terapi kan stoppa, stabilisera och även reparera skador från typ 1 och typ 2-diabetes, till exempel blödningar i ögonen, njurskador och extremiteter skador som leder till amputation. Efter mer än 20 års forskning inga negativa biverkningar har rapporterats.

I huvudsak VitalCare behandlingshem använder iCat Therapy till micro-dos pulsera insulin och härma den normala funktionen av bukspottkörteln för att utlösa en mer normal leverfunktion.

Med tillägget av denna Costa Mesa klinik FDA godkänt en gång i veckan behandling är nu tillgänglig på 3 kliniker, med mer öppna snart. VitalCare har nyligen blev ett publikt bolag (VDTI).

Det Center for Disease Control (CDC) säger 20,8 miljoner amerikaner diagnosen diabetes och ytterligare en tredjedel är un-diagnosen.

“Vi har utvecklat ett sätt att hålla diabetiker från att behöva möta den annars oundvikliga sammanbrott av deras kroppar,” säger Dr Rose. “Vad en sann gåva som vi nu har möjlighet att dela avancemang med diabetiker runt om i världen.”