köp Lasix mediciner & information

Lasix beskrivning
Generic Furosemide, en potent “vatten” piller eller loop-diuretikum, hjälper till att eliminera onödiga vatten och salt genom urinen. Vatten, natrium, klorid och kalcium när filtreras bort från blodet in i njurarna, mestadels blir återabsorberas. Furosemid tvingar njurarna att släppa detta överskott ackumulation genom att öka diuretiska verkan – produktionen av urin. Läkemedlet används för att behandla högt blodtryck och ödem.

generiska Lasix använder
Som Lasix ökar utflödet av urin, det sänker blodtrycket hos hypertensiva individer, och används för att behandla ödem som kan uppstå på grund av nefrotiskt syndrom, levercirros, hjärtsvikt, problem med lymfkörtlar och svår hyperkalcemi. Det är också användbart vid behandling av lung-och hjärnödem.

Var du kan köpa Lasix nätet:
Om du undrar var du kan köpa Lasix nätet till ett billigt pris, kan du köpa Generic Lasix från vår online apotek. När du köper Lasix från oss kan du: –

Ett. Avail av en stor rabatt
2. Få personlig kundservice, med vederbörlig respekt för privatlivet
Tre. Beställ online via ett enkelt ordersystem
4. Vara säker på trygg och säker online betalning via säker server
Fem. Spåra din beställning status med order-id som kommer att skickas till dig via oss.

Försiktighetsåtgärder, biverkningar, och administration

Furosemid injiceras antingen intramuskulärt (IM) eller intravenöst (IV), vanligtvis från 0,5 till 1,0 mg / kg 2x/day, även om lägre innan en häst rusas. Som med många diuretika, kan den orsaka uttorkning och elektrolytbalansen, inklusive förlust av kalium, kalcium, natrium och magnesium. Det är särskilt viktigt att förhindra kalium förlust. Överdriven användning av furosemid kommer sannolikt att leda till en metabolisk alkalos på grund hypokloremi och hypokalemi. Läkemedlet bör därför inte användas till hästar som är uttorkade eller upplever njursvikt. Det bör användas med försiktighet hos hästar med leverproblem eller elektrolytrubbningar. Överdosering kan leda till uttorkning, förändring i konsumtionsmönster och urinering, kramper, gastrointestinala problem, njurskador, letargi, kollaps och koma.

Furosemid ska användas med försiktighet i kombination med kortikosteroider (eftersom detta ökar risken för elektrolytrubbningar), aminoglykosidantibiotika (ökar risken för njur-eller hörselskada) och trimetoprim sulfa (orsaker minskat antal blodplättar). Det kan också orsaka interaktioner med anesthesics, så dess användning bör relateras till veterinären om djuret går in på operation, och det minskar njurens förmåga att utsöndra aspirin, så kommer doserna behöva justeras om det kombineras med den drogen

Furosemid kan orsaka digoxintoxicitet grund hypokalemi.

Drogen är bäst att inte användas under graviditet eller i en ammande mare, eftersom det har visat sig att passera genom moderkakan och mjölk i studier med andra arter. Det bör inte användas till hästar med hypofysen pars intermedia dysfunktion (Cushings).

Furosemid kan detekteras i urin 36-72 timmar efter injektion. Dess användning är förbjuden av de flesta hästsport organisationer.