friska hjärtat tips de tre saker du behöver veta för att överleva och frodas

Ta hand om ditt hjärta är något besläktad med att ta hand om din bilmotor. De flesta människor gör en medveten ansträngning för att hålla bilen i gott skick. Anledningen är enkel, det har en stor inverkan på en, aos liv. Ingen bil, och din förmåga att ta sig till jobbet kommer att hämmas och som kan ha en stor inverkan på ditt liv.

kolesterol

Precis som flödet av ren olja via bilens motor, kommer stora mängder av dåligt kolesterol i ditt hjärta har en mycket dålig effekt på din hälsa. Onda kolesterolet även känd som (LDL) är en stor bidragande orsak till minskad hälsa och eventuellt dödsfall. Den goda nyheten är att det finns sätt att sänka kolesterol naturligt.

stroke

Strokes enligt National Stroke Association är ett avbrott i blodtillförseln till en del av hjärnan. I huvudsak talar vi om tilltäppta artärer till hjärnan med (LDL) kolesterolet som är en vaxartad substans.

hjärtsjukdom

Samma dåliga (LDL) kolesterol är ansvariga för att blockera artärer till hjärtat. Återigen talar vi om ett slag ut som anses vara en hjärtattack. Dessa sjukdomar kan drabba en person i alla åldrar och bestämma vilken kurs en person, kommer aos liv tar. Det, aos ganska skrämmande. Mest folk tror aldrig det kommer att hända med dem, men när den gör det, ändrar det ena, aos liv för alltid. Ta hjärta, eftersom det finns sätt att sänka kolesterol naturligt.

naturliga kolesterol botemedel

Lyckligtvis finns det några förebyggande åtgärder en person kan vidta för att bidra till att undvika dessa problem. En läkare kommer att säga det självklara, är att motion är viktigt för sänkning (LDL) kolesterolet. Tänk på det, bara flytta runt genom att gå din hund eller ta en tjugo minuters promenad är bra för ditt hjärta. Många folk tror, ??med en känsla av rädsla, att de måste springa ett maratonlopp eller vandra ett berg för att uppnå riktig hjärta Heath. Inte så alls. Enligt National Institutes of Health, helt enkelt göra tjugo minuter av måttlig motion en dag kommer att tillgodose behovet av att utöva ditt hjärta och är ett av sätten att sänka kolesterolet.
En balanserad kost med magert kött, massor av gröna råvaror och inte starkt beroende av mejeriprodukter kommer att gå långt för att hjälpa till att sänka det onda kolesterolet. Ett sätt att uppnå detta mål tillsammans med kost och måttlig motion är att ad fiskolja till din dagligen. Fiskolja fungerar som ett smörjmedel på insidan av kärlväggarna i hjärtat. Tänk tillbaka till analogin av bilmotorn igen. För att motorn ska gå rätt över tiden, måste oljan vara ren för att smörja insidan av motorn. Det, aos samma sak med ditt hjärta. Ateroskleros är härdning av artärer på grund av plack byggs upp på väggarna i artärerna. Fiskolja fungerar som ett avskräckande för detta problem och hjälper till att sänka kolesterol naturligt. En annan fördel med fiskolja är bristen på bekostnad istället för receptbelagda läkemedel!

slutsats

Korrigering av dåligt kolesterol är ett pågående arbete, men den goda nyheten är att det kan ske utan stora personliga uppoffringar och fördelarna från dina ansträngningar med att säkerställa en mycket bättre livskvalitet i det långa loppet. Kom ihåg tittar alltid på Oljekvaliteten fisk kosttillskott och inte det första du stöter på i snabbköpet. Liksom allt annat i livet finns det olika grader av kvalitet i varje produkt.