stärka ditt insulin efterlevnaden innovativa terapier och kunskap

Eftersom antalet personer med diabetes i USA fortsätter att växa, så har de medicinska framsteg för att hantera sjukdomen. Det finns för närvarande ett antal behandlingar som gör att insulin är mindre (eller nästan) smärtfritt som i sin tur kan öka en persons, AOS överensstämmelse med deras terapi. Många människor som lever med diabetes har flera klagomål om att ta injektioner – det, AOS smärtsamt, det, aos obekvämt, blödningar kan uppstå, blåmärken och ärr formationer vävnad, och listan fortsätter. Eftersom det är så viktigt för personer med diabetes att ta sitt insulin regelbundet, har det funnits många individer som har ägnat sina liv åt att uppfinna en mängd olika enheter insulin injektion, och man tror att en kombination av dessa innovativa behandlingar och personlig forskning kommer att hjälpa att öka en patient, AOS överensstämmelse med sin terapi.

Det finns flera behandlingar som finns på marknaden, såsom insulinpennor, pumpar och portar injektion, som alla har skapats för att hjälpa en patient, AOS följsamhet till behandling. Dessa behandlingar gör ta insulin nästan smärtfritt. Beroende på hur och var på kroppen du injicerar själv direkt kan påverka hur smärtsamt injektionerna är. Läkare kan begära att patienten injicera honom / henne på kliniken så att de kan bekräfta att patienten faktiskt tar sina injektioner. Människor som lever med diabetes bör vara medveten om flera ställen på kroppen som är optimala för insulininjektioner, såsom buk, lår, skinkor och ryggar armarna. Dessutom är det alltid en bra idé att variera injektionsställen, för att hålla den subkutana vävnaden frisk och blåmärken / skrämma till ett minimum. Att vara ordentligt informerade och utbildade i användningen av dessa kan hjälpa dig att undvika potentiellt farliga eller smärtsamma situationer och kan hjälpa dig att uppfylla din insulinbehandling.

Insprutningsöppningar och insulinpump infusionsset möjliggör enkel och smärtfri insulinadministrationen till praktiskt taget alla plats på kroppen. Deras små och bekväma funktioner möjliggör snabb tillämpning och diskret slitage. Efter skurmedel internet och forska patientens klagomål om injektioner, verkar det som om någon biverkan är viktigare än den andra. Skapa enheter som tar upp de viktigaste tre (blödning, blåmärken, och skrämma) har varit i spetsen för diabetiker framsteg under de senaste åren. Dessutom finns det ett direkt samband mellan en person, aos motstånd mot deras respektive metod för insulininjektioner och deras blod avläsningar socker. Långvarig högt blodsocker kan leda till diabetisk ketoacidos, vilket är ett livshotande tillstånd. Dessutom kan okontrollerade blodsocker under längre tid leder till livet förändra och ibland dödliga komplikationer diabetes som hjärtsjukdomar, stroke, blindhet och amputationer. Det är oerhört viktigt att övervaka blodsocker och bibehålla en läsning nivå glukos med konstant och effektiv insulin administration. Tillkomsten av dessa mindre invasiva behandlingar bör endast öka insulin efterlevnad och hjälpa människor som lever med diabetes hålla sig frisk.

Don, låt? T din rädsla för injektioner komma i vägen för din hälsa. Gör din forskning om insulin terapier och erkänna att det finns alternativa produkter och information ute för att hjälpa dig att hålla bra och aktiv.