se upp om diabetes symptom följer dig …

En bra sak om diabetes är att det inte angriper överraskande! Det ger dig tillräckligt med varningar. Det övermanna inte en disciplinerad person. Det ger enorm respekt för dem som motionerar regelbundet och är älskare av morgonpromenader!

Många av patienterna med diabetes är patienter för den enkla anledningen att de inte har tillräckliga kunskaper om denna sjukdom, i rätt ålder. Vilka är dess huvudsakliga mål? Om du har passerat sextio och har gett upp vanan av träning, är du en stark kandidat för diabetes. En överviktig person, en frossare, en person som lever för att äta och att olyckliga individ till vilken diabetes är den antika arvet – ledsen att säga, men vad kan man göra åt sådana människor?

Vänligen tror inte att det är jobbigt för gamla och feta individer. En överviktig bebis, säg 9 till 10 pounds vid födseln har en hög risk för diabetes!

Regelbundna läkarkontroller kan vara en av de förebyggande åtgärderna för att kontrollera diabetes. Några av symptomen på diabetes är listade nedan:

1.Blurred syn
2.Restlessness och allmän irritation
3.weight förlust
4.Extreme trötthet
5.Extreme törst och hunger
6.Frequent urinering

Det är bättre att inte ignorera någon eller alla av ovanstående symtom och kontakta din läkare omedelbart för relevanta tester.

Den minsta lutning av ditt system mot diabetes måste kontrolleras med största oro att det kräver och förtjänar. Faran är för dig-ingen annan och dagarna av intensiv lidande är framåt, om du inte varna dig. Om du är överviktig, har ett väl utarbetat program viktminskning, ta disciplin i din kost, välja och göra yogaövningar lämpliga för din kropp. Plus, att ge upp tobak och alkohol utan någon närmare eftertanke. Märk väl, du är inte ännu en bekräftad diabetespatient.

Det finns föreskrivna testerna att döma, oavsett om du har diabetes eller inte. Behandlingen för diabetes är välkänd. En är de insulininjektioner (nivån ordineras av läkare). Bortsett från detta, har du en intelligent roll att spela för att hjälpa kroppen att stabilisera sig.

Schemalägg din kost och din fysiska träning igen – detta råd och försiktighet är värt att upprepa igen och igen!