hur man kan utveckla en stark telekinetic sinne makt

Det är viktigt i början för oss alla att vara på samma sida och vet vad som menas med uttrycket “telekinetic.” När du använder termer telekinetic eller telekinesi, måste vi vet också att det är synonymt med ordet psychokinesis eller “PK”. Dessa termer beskriver de psykiska förmågor som lätt, ofta utan ansträngning och naturligtvis att påverka eller styra objekt på alla avstånd med hjälp av metafysiska tankekraft. Många människor har upplevt detta sinne makt redan, medan andra tycker att det är ganska svårt att tro i.

Tja, är sanningen att den moderna vetenskapen redan har bevisat att telekinetic krafter är verkliga. Och, det finns otaliga studier från de bästa universiteten och forskare som bekräftar förekomsten av telekinetic överhet. Det har varit otaliga paranormala studier genomförts med PK. Och de har alla samma grundläggande slutsats – att PK är något att ta på allvar och lära sig mer om. Det är uppenbart nu att besitta dessa psykiska förmågor kan gynna människors liv i obegränsade sätt och på alla nivåer.

I själva verket finns det en metafysisk manuskript med titeln “This Is PK” som presenterar den mest korrekta, användbar, kraftfull och välgörande informaton om telekinetic krafter som jag någonsin har sett. Detta manuskript diskuterar bara sant-PK, vilket är helt diferent från iscensatt PK, där det finns en faktisk fysisk kontakt med föremålet förment kontrolleras. Ett klassiskt exempel på detta är sked bockning, där fingerfärdighet inblandade och inte sinne makt. Sant PK inte kan förväxlas, är det vetenskapligt bevisat under kontrollerade förhållanden.

Ett klassiskt exempel på sann PK är en förmåga att styra el på ett avstånd såsom lampor och bilar. Ett annat exempel är den psykiska förmåga att undantränga objekt med sinnet. Slutligen tjänar Kylskåp Phenomenon Discovery som ett mycket klassiskt exempel på sann PK och mer om att upptäckten är avslöjas i manuskriptet This Is PK.

Det är redan ett väl etablerat faktum att PK sinne makt kan användas för många viktiga ändamål såsom manifesterar överflöd, sant välstånd, skydd, verklig läkning och så mycket mer. Man behöver bara lära sig mer om hur man arbetar med sina egna telekinetic förmågor. Det är utgångspunkten för ett helt nytt liv och Karma.