förståelse prediabetes

När höra av sin läkare att de har prediabetes, är reaktionen av människor bestört, förvirrad och förnekelse. I själva verket är prediabetes en vanlig sjukdom som drabbar mer än miljoner människor enbart i Nordamerika. Prediabetes är en kontrollerbar sjukdom, därför blir förståelse prediabetes en mycket viktig fråga för prediabetics. I oder att vinna denna kamp, ??söka användbar information och hantera prediabetes med en professionell specialist är viktigt för prediabetics att veta vad de ska göra och vad de inte ska göra.
Förstå prediabetes tar stressen borta från prediabetics och hantera prediabetes bättre.

Vad är prediabetes?
Vår kropp behöver protein för att bygga och underhålla vävnader, bra fetter för att fungera och frodas, och kolhydrater för energi. Mat med kolhydrater som bröd, ris och vete in i vår kropp matsmältningssystem snabbt kommer att omvandlas till glukos. I en frisk person, är när glukos i blodet stiger cellerna i bukspottkörteln frisätter insulin och glukos absorberas av cellerna vid tarmväggen sedan omvandla till energi eller lagras som fett i vår kropp. I prediabetics kan antingen bukspottkörteln producerar inte tillräckligt med insulin på begäran eller cellerna inte aktivt svara på insulin i blodet.
Beroende på nivån av glukos i blodet, om den fastande blodglukos test visar
Ett. Glukos nivå> 126 mg / dl: Diabetiker
2. Glukos nivå mellan 111mg/dl-125 mg / dl: Pre-diabetes
Prediabetes orsakas av ohälsosamma dieter med mycket mättat fett, rökning och överdriven alkoholkonsumtion. Därför att förstå prediabetes är en mycket viktig fråga för prediabetics, eftersom med rätt kost, sluta röka, kontrollerad alkoholintag och övningar, kan prediabetes återställas eller försenas.