finna de bästa platserna mesoteliom behandling i södra oss

Mesoteliom är en unik och sällsynt form av cancer, vilket gör det särskilt viktigt att söka behandling från en specialist bekant med just denna sjukdom. Om du, eller någon du älskar har fått diagnosen mesoteliom, även kallad asbest cancer, kommer följande översikt hjälper dig att avgöra var du ska leta efter behandlingen.

var du ska leta

Det finns stora cancer forskningsanläggningar ligger i hela USA där du eller dina nära och kära kan hitta det bästa inom diagnostik och behandlingsalternativ. De främsta centra som finns i de södra och sydöstra delarna av USA är listade nedan, och en komplett lista finns på National Cancer Institute: s hemsida.

Texas: Det finns tre mesoteliom behandlingshem i delstaten Texas, varav två kan hittas i Houston och en i San Antonio.
I Tennessee, de två mesoteliom behandlingshem är St Jude Barnens Research Hospital i Memphis och Vanderbilt-Ingram Center i Nashville.
Georgien har en enda behandlingshem beläget i Atlanta.
I Florida, kan mesoteliom behandling finns på H. Lee Moffitt Cancer Center i Tampa.
UAB Comprehensive Cancer Center finns i Birmingham, Alabama.
Varför är en mesoteliom specialist viktigt?

Det är viktigt att söka behandling för mesoteliom för dig själv eller någon nära dig på ett stort mesoteliom behandlingshem för två skäl: den mest exakta diagnosen och tillgång till de senaste behandlingsalternativ.

Exakt diagnos. Eftersom mesoteliom är en ovanlig form av cancer, kan allmänläkare och annan medicinsk personal inte har stött på det tidigare och är mer benägna att misdiagnose sjukdomen som något annat med liknande symtom. Behandlingen genomfördes tidigare är mer sannolikt att vara effektiv, vilket innebär att det är viktigt att mesoteliom diagnostiseras korrekt så snart som möjligt.
Up-to-date mesoteliom behandlingar. Forskningen sker till stor del på de stora cancer centra, så att patienter som behandlas vid dessa centra har bättre tillgång till kliniska prövningar och få behandling från läkare som stannar uppdaterad med de senaste behandlingarna och forskning.