ett tioårigt påtryckningar att bromsa bröst flesta cancerformer

Bröstcancer är en mycket behandlingsbar sjukdom som nu har en överlevnad pris på åttiofem procent. Men mer än 212.000 damer är ändå diagnostiseras med sjukdomen varje år.

På grund att tidig prognos är en mycket kraftfull nyckeln till framgångsrik behandling, läkarna säger att det är viktigt att var och en flickor över 18 år göra en Bröst självrannsakan (BSE) varje månad, två eller tre dagar efter sin menstruationscykel. Så snyggt som måste damer bland 20 och 39 har en klinisk undersökning av bröst inte mindre än varje 3 år och damer 40 år och äldre kommer att ha en mammografi varje år.

För de senaste 10 åren, har BMW of North USA arbetade med The Susan G. Komen bröstcancer Basis-den så mycket viktiga finansieringskällan för bröst flesta cancerformer analysen i USA-att hjälpa till att sprida budskapet om tidig upptäckt och att låna en hand se till att bröst flesta cancerformer analys fortsätter. Lagen ‘Final Ström programmet har höjt tiotals miljoner för att hjälpa till att finansiera insatser.

Initiativet, fullt garanterad via BMW, består av 2 flottor av speciellt badged BMW skapar en gränsöverskridande oss av en trek, stoppa i samhällen längs sätt att dingla dagslång evenemang. Andra människor kommer sannolikt att uppmanas att checka tvinga fordon-utan kostnad för de individer-att öka pengar för bröst flesta cancerformer forskning, utbildning och screening behandlingsprogram.

Bilen företag donerar $ 1 i ett ögonblick till Komen Grund för varje mil skjuts, längs sidan vad olika intäkter vinns från programmet. När kronan av varje enhet, ger varje spelare sin egen titel till Signature Vehicle-detta år, en BMW 3-serien.

Denna 12 månader målsättning är att öka över $ 1 miljon, vilket programmets 10-12 månader generella som så mycket som över $ 10 miljoner. Att låna ut en hand ha roligt initiativet 10-årsjubileum, den 240-förebygga cross-u. s. en. Trek har upphöjts till införliva Alaska.

Folk kan ta en blick på-kör bilarna för att hjälpa cancer bekämpa bröstcancer. De kan vara redo att även:

; Regelbundet genomföra BSES, har vetenskapliga bedömningar och mammografi

, Sluta röka och betonar

; Få extra träning

; Minimera eller minska sin alkoholkonsumtion

, Titta på deras kost. Försök att sluka en hel del olivolja, frukt, grönsaker, spannmål, färsk fisk och fågel.