vill du veta vad högt blodtryck är och vad du kan göra åt det

vad är högt blodtryck och varför är det farligt?

Högt blodtryck uppstår när blodet sätter för mycket press på dina artärer vilket gör ditt hjärta arbeta som lite hårdare än det borde göra. Om den lämnas obehandlad men det kan leda till allvarliga konsekvenser, såsom hjärtsvikt, njursvikt, synproblem och så mycket mer.

ordinerats medicin för högt blodtryck

De föreskrivna “bota” droger kan vara värre än själva sjukdomen på grund av de biverkningar som förknippas med varje läkemedel. Vissa av dessa biverkningar kan vara illamående, våldsam huvudvärk och även viktökning för att bara nämna några. Tyvärr har vissa människor sluta som pill popping knarkare, blir de beroende av drogerna för resten av deras liv. Tyvärr för många det behandlar bara symptomen och inte det verkliga problemet, att inte tala om kostnaderna i samband med dessa läkemedel.

naturläkemedel för högt blodtryck

Det naturliga sättet att kontrollera högt blodtryck är inte bara lätt, men en effektiv och snäll mot din plånbok. Genom att göra några livsstilsförändringar du kan börja sänka ditt blodtryck, saker som din diet (och nej jag menar inte att du ska ha en strikt diet eller att bli vegetarian), minska ditt intag av salt och öka ditt intag av kalium är bara några av de naturläkemedel tillgängliga för dig.

Tänk att få kontroll över din hälsa och ditt blodtryck utan användning av dyra och farliga droger och bara tänka sig att ha den trygghet som bara kommer med att veta att du är frisk och stark och att du kommer att leva ett långt, lyckligt och produktivt liv.