rikta din kärna som du börjar aeroba övningar

Tränar regelbundet är viktigt för en persons välbefinnande. Det är svårt att säga frasen “leva en hälsosam livsstil” utan även “träna” med det. Människor som ofta deprimerade eller saknar energi under dagen är oftast inte de som gör någon form av aerob aktivitet. Och skulle vara klokt för samhället som helhet om fler och fler människor började odla denna typ av regim i deras livsstil.

Om du känner att du behöver för att träna och funderar aerobics som ditt uttag du kanske vill överväga att rikta ett specifikt problem område först för att arbeta dig in i den. Kvinnor till exempel, ofta väljer att rikta buken först av uppenbara skäl. Att ha en smal sexig mage är viktigt för många kvinnor att kanske ser bättre ut i ett par jeans.

Om du bestämmer dig för att buken är din utgångspunkt bör du förstå att det inte bara är buken ditt kärnområde är det också de omgivande nedre magen områden. Allt detta är viktigt för att stärka ditt center kärna medan du gör aerobics.

Rikta din mage område betyder massor av repetitioner. Inkludera sträckning i mellan uppsättningarna av din rep. Medan jogga eller springa på plats där allt du tränar, se till att du får bra sträckning från sida till sida när du flyttar längs. Också eftersom du arbetar på buken området se denna rörelse härrör från magen område så att du får bästa resultat du kan.

Det finns många sätt att arbeta din mage om du går ner på knä och använda magmusklerna för att flytta dig uppåt och nedåt eller att göra crunches. Det viktiga är att göra så många repetitioner som du kan arbeta inte bara kärnan avsnittet men sidorna också. Allteftersom tiden går och du får rutin ner du kan få mer avancerade och öka dina repetitioner och har ett trimmat upp magen på nolltid.