mol kartläggning

Vuxna kan drabbas av pigmenterade lesioner på huden. Vissa kan ha några skador medan andra har alltför många. De lesioner kan vara keratoser eller godartade nevi. Dessa lesioner efter en viss tid förvandlas till melanom eller dysplastiska nevi.

Hudcancer ökar i en alarmerande takt. Även i 1995, fanns det nästan 800.000 amerikaner lider av hudcancer som innehöll malignt melanom, skivepitelcancer och basalcellscancer.

De melanom är särskilt farliga formen av hudcancer och leda till döden hos många patienter.

Mole Mapping är det perfekta sättet att spåra mullvadar. Om du misstänker att något fel, så ska du omedelbart kontakta läkare för mole kartläggning. Under mol kartläggning foto tas av hela patientens hudyta. Patienter och läkare kan enkelt använda bilder för att bestämma förändringar i någon mullvad under hudtest. En mullvad som har förvärrat kan behandlas mer ingående eller avlägsnas kirurgiskt.

En mullvad övervakningsmetod kan göras på tre sätt, antingen genom friläggning, digitalkamera eller MoleSense. I friläggning du dra dina kroppsdelar på pappret med mullvadar på det och jämför det med originalet. Använda digitala kameror du kan få bra bilder av dina födelsemärken för jämförelse. MoleSense använder förskott programvara och kamera för bilder och är nödvändig när patienter har flera mullvadar.

Det är tillrådligt att patienten lider av hudcancer att gå för mole kartläggning. Ljushyad personer har större risk för hudcancer. Personer med större antal mol eller de med en familjehistoria av hudproblem är mer benägna att drabbas av hudcancer.
Mole mappning är den mest effektiva tekniken för att upptäcka cancer melanom hud omgående. Du behöver mullvad kartläggning och skicklighet av hudläkare för att korrekt diagnostisera mullvadar som hjälper till att vinna ditt förtroende tillbaka och vara nöjd med livet.