hur man slår bröstcancer

Om du är en bröstcancer överlevande: Oron är att HRT kan stimulera tillväxten av små eller dolda tumörer, är det nästan omöjligt att avgöra hur många kvinnor som hyser dessa dolda celler som kallas mikrometastaser.

Din bästa alternativet för att bekämpa bröstcancer är att få tidig upptäckt och tidig diagnos. När bröstcancer upptäcks tidigt, dina chanser att kunna klara av det, för att bekämpa den, och via behandlingar som cellgifter, det finns många dokumenterade fall av människor som har slå det. Men om det inte hade upptäckts och diagnostiseras tidigt, skulle de nästan säkert vara olika berättelser med radikalt olika resultat.

En typ av bröstcancer är duktal cancer in situ (DCIS), som i medicinska termer är mer främst känd som en typ av cancer som är där så tidigt som möjligt klinisk diagnos av bröstcancer kan anföras. Kvinnor som har ingått denna typ av cancer kommer att ha fått diagnosen efter en bröstscreening session (mammografi)

Cancer är en tuff en att slå, särskilt om det inte upptäcks tidigt. Medan de traditionella metoder för att hantera bröstcancer har visat sig vara effektiva baserad på medicinsk vetenskap kunskap idag, kanske du vill överväga att titta på behandlingsalternativ. Dessa alternativa bröstcancerbehandling alternativ är något som kan användas tillsammans med konventionella metoder för behandling för att öka kroppens naturliga läkningsförmåga.

Var inte blyg om de själv-undersökningar och känna till symtomen. Oavsett hur liten förändringen i ditt bröst, kontakta läkare. Tala med din läkare, vet hur man ska vara proaktiv i din egen vård prevention och behandling. Du är din egen första försvarslinjen-du vet att din kropp bättre än någon annan, och du bör vara medveten om eventuella förändringar som pågår.

När sinnet är under ständig stress kroppen inte kan producera tillräckligt med melatonin. Melatonin är ansvarig för att hämma cancercelltillväxt i kroppen. Melatonin produceras i hypofysen i hjärnan under djup sömn mellan 01:00 till 03:00 på morgonen. Ständig stress betyder lite eller avbruten sömn under denna viktiga Melatonin-producerande period, vilket innebär cancer kan sedan sprida sig i kroppen.

Med den mängd forskning som bedrivs i bröstcancer och andra cancerformer, är mycket som lärt mig om hur man kan förebygga, behandla och slå det. Vanligtvis är det så svårt att bestämma de specifika orsakerna till individuell bröstcancer hos enskilda kvinnor och män men stora studier kan hitta trender och identifiera riskfaktorer. Så att ha vissa riskfaktorer i din livsstil ökar dina chanser att utveckla cancer och framgångsrikt slå cancer.

När vi gifta sig med mannen eller kvinnan i våra drömmar, vår själsfrände och bästa vän, räknar vi med att vara tillsammans för en livstid trots oddsen mot det med 6 av 10 äktenskap idag slutar i skilsmässa. Vi tror verkligen att vi kommer att vara tillsammans “för rikare, för fattigare, i sjukdom och hälsa, ’til döden skiljer oss åt.” Och sedan life intrudes: att bli ett par, lära sig att balansera behoven, glädje och fantastisk ansvaret att bli och att vara föräldrar, hantera karriär och hantera pengar.