tre av de bästa böckerna om du är intresserad av naturliga behandlingar för cancer_

Jag kan bara föreställa mig hur det är att få diagnosen cancer. Nyligen, men jag hade en farbror dör av prostatacancer och det var bara en riktigt hemsk sak att gå igenom för honom och för hela vår familj. Tyvärr vad många människor sluta göra när de upptäcker att de har en sjukdom (har det terminal eller inte) är att de bara ger upp. De tror att de är sjuka och de kan lika gärna njuta av livet. Och medan jag håller med om detta, håller jag inte med hur vissa människor äter när de får veta att de är sjuka.

Det går med en massa “sjukdomar” med folk. Så fort de får veta att de har prostatacancer, äggstockscancer, hudcancer, eller blåscancer eller diabetes eller vad – de räkna “jaha, jag ska bara äta vad jag vill nu”. Och ärligt talat det är inte det bästa sättet att gå om saker och inte heller är det en mycket bra inställning att ha! Jag är helt sympatisk. Men det är ett naturligt sätt att äta och leva livet som faktiskt kan hjälpa dig med vad sjukdom du har. I detta fall, cancer. Det är sant.

Genom att ändra din kost och din livsstil kan du hålla dig från att känna vissa symptom som trötthet, värk, smärta, illamående, etc. Vissa personer har även sagt att naturliga botemedel faktiskt har botade sin cancer. Naturligtvis kan jag inte säga detta direkt, eftersom jag inte har några verkliga bevis. Men om du vill göra en del forskning om det, det är upp till dig! Hur som helst, jag bestämde mig för att göra några titta runt på några av de bästa böcker när det gäller naturliga terapier, kan dessa böcker finns nedan!

– Jag slår cancer! är en samling av över 2.000 fall av vanliga människor som gjort sig av med sin cancer med naturliga och alternativa cancerbehandlingar som beskrivs i naturliga cancerbehandling. Den innehåller alla vittnesmål på Internet, sparar månaders värdefull sökning tid. Leta upp din cancer för att se vad andra cancerdrabbade brukade slå sin cancer. Det kan fungera för dig också! Jag slår cancer! är i form av en katalog för att möjliggöra enkel sökning och korsreferenser.

– Hur har konventionella cancerbehandlingar? är en analys av de vetenskapliga studier konventionella behandlingar är baserade på, och mycket mer! Läs denna rapport innan du har kirurgi, strålning eller cellgifter. Få fullständig information innan du samtycker till behandling! Denna rapport innehåller många viktiga uttalanden och slutsatser om cancerbehandling idag som du måste diskutera med din läkare. De kommer från medicinska och vetenskapliga publikationer och högt kvalificerade experter. Jag tvivlar inte på dessa påståenden kommer att överraska och förvirra dig, men de kommer att vara till nytta för dig och din läkare eftersom du söka efter ytterligare kunskap för att slå din cancer.

– Vem kan hjälpa mig när jag har cancer? innehåller en hjälpande hand av omtänksamma människor och organisationer som du kan kontakta. Denna organisation ger dig en enkel, drogfri teknik för att hjälpa dig att hantera traumat av cancer. Baserat på imponerande nya upptäckterna som innebär kroppens subtila energier, har denna teknik varit kliniskt effektivt i tusentals fall av emotionella problem och fysiska symptom. Tillämpas korrekt, över 80% uppnås antingen märkbar förbättring eller fullständigt upphörande av problemet. Läs resultaten av en liten cancerstudie, och mer om detta själv-ge teknik som kan hjälpa mig när jag har cancer?

Dessa böcker innehåller bokstavligen NÅGONSIN form av cancer det är – även de ovanliga sådana. Allt du behöver göra med dessa böcker, som i slutändan är “e-böcker” (En e-bok (kort för elektronisk bok, också skriven bok eller eBook) är en e-tjänst som bildar de digitala medier motsvarar en tryckt konventionell bok, ofta skyddas med en digital rights management system. brukar läsa på persondatorer eller smarta telefoner, eller på dedikerad hårdvara enheter som kallas e-bok läsare eller e-bok enheter E-böcker. Många mobiltelefoner kan också användas för att läsa e-böcker ), är att köpa dem, hämta dem, och hålla dem på din enhet.

När de är på din enhet de är din för evigt. Du kan även läsa dessa böcker om du är offline, skriva ut dem och läsa dem på jobbet eller var du vill! Ovanstående böcker har alla varit topprankad och vittnesmål kan också hittas på nätet om du är intresserad av att veta vad människor har sagt om dem och hur dessa böcker har hjälpt dem!