konditionsträning planer som inte involverar … cardio

Det finns en miljon sätt att göra konditionsträning planer. Man kan köra, använda olika gym maskiner, eller ens gymnastik kroppsvikt. Men ibland gör de bästa konditionsträning planer inte ens engagera cardio.

Huh? Hur är det?

Simple – är kardiovaskulära fördelar helt enkelt haft och uppnås genom andra aktiviteter.

Till exempel, säga att du gör träning styrketräning (som du borde göra ändå, oavsett din cardio träning). Gör en riktig tung uppsättning av en förening övning.

(En förening övning är en som använder mer än en uppsättning av lederna Lockar inte skulle vara en sammansatt rörelse -.. De skulle vara en isolering rörelse skulle dock exercses som pressar, rader, knäböj, etc. vara sammansatta rörelser.)

Hur som helst, göra en riktig tung uppsättning av en förening övning. Du andas hårt, inte är du? Darn rätt du har. Och det är allt du behöver för att uppnå förmåner liknande göra specifika cardio träning – för att skaffa dig andas hårt.

Så gör du en uppsättning av en sammansatt övning, och nu är du andas hårt. Istället för att låta dig vila helt, slår det tillbaka med din nästa set innan du kommer tillbaka till andas normalt igen. Håll upp det för hela din träning.

Jag garanterar att du får en konditionsträning medan du gör din styrka arbete. Nu du får dubbel nytta.

Superset – koppling två övningar styrketräning tillsammans med ingen vila mellan – är ett annat sätt att uppnå ännu bättre resultat. Vill ramp upp det ännu mer? Sedan gå direkt till cirkelträning. Detta är en typ av träning där du gör uppsättningar av många (säg 5-8) olika övningar alla i rad utan vila mellan.

Nu är det lätt att hälften-ass denna typ av utbildning, så se till att du fortsätter att arbeta hårt, och hålla din träning laster (dvs. – vikter) tunga. Om du inte gör det, då cardio aspekten av din träning planer kommer att saknas, helt enkelt eftersom du nu inte behöver jobba hårt.

Och om du inte arbetar hårt, du får inte i bättre form.

Träna hårt, vila hårt, spela hårt.