diagnostisera mitt ryggsmärta

Fakta är att de allra flesta ryggsmärtor normalt förekommer i nedre ryggen, mitt bak och övre delen av ryggen. Av dessa är mitt ryggont ganska ovanliga. Den mellersta delen av kroppen är byggd för styrka och stabilitet, så att de vitala inre organ såsom hjärta, lungor, lever etc. adekvat skulle kunna skyddas. Som sådan, det finns väldigt liten rörlighet i mitt bak och chanser mitten ryggsmärtor är också avlägsen. Fortfarande, förekomst av diskbråck, diskdegeneration eller skador på grund av ett fall eller olycksfall, etc.could leda till mitten av ryggsmärtor. En MR-undersökning och datortomografi avslöjar inte mycket om mitt ryggont. Därför konsultera en behörig GP / Practitioner för mitt ryggont är viktigt så att en korrekt diagnos görs och rättsmedel tillämpas.

Ibland kunde nacksmärta utsträckas till mitt bak och manifesteras som nacke och mitten ryggsmärtor.

Vi vet nu att mitt ryggont är ganska ovanligt. Därför lämnade brinnande mitt ryggont bör omedelbart åtgärdas och en GP måste konsulteras. Detta beror på det faktum att sådana brinnande mitt kvar ryggsmärta kan vara varningssignal för en eventuell hjärtinfarkt. Tester som angioplastik måste tillgripas under sådana omständigheter. Att ignorera denna varning av brinnande mitten kvar ryggvärk eller senareläggning av behandlingen kan visa sig vara mycket allvarliga.

Förstoppning kan orsaka smärta i nedre ryggen, men kan också leda till mitten mottryck. Dessa personer bör omfatta massa extra fibrer i maten för att undvika förstoppning och använda laxermedel också, om det behövs, för att undvika ryggvärk problem. Dock är förstoppning leder till övre högra kvadranten ryggsmärtor fjärrkontroll.

Spinal Tumörer som eventuellt kan förvandlas till cancer avslöjar generellt följande symtom. Mid rygg eller nacke, med svaghet eller domningar i armar och ben, svår smärta där tumör området komprimeras, fokal spinal smärta som är svårare på morgnarna, och ryggont tillsammans med aptitlöshet, illamående, kräkningar, plötslig viktminskning, feber, etc. Därför ryggsmärtor följer Tumörer bör omfatta avlägsnande av tumör tillsammans med rättsmedel för ryggvärk. Det skall noteras att Tumörer aldrig sitt ursprung i ryggraden. Därför bör patienter med cancer i andra delar av kroppen kontrollera med läkaren om cancern hade spridit sig till ryggraden, om de utvecklar ryggsmärtor.

Vissa njur-infektioner kan orsaka mitt bak smärta som strålar in i övre delen av ryggen. Däremot kan en ryggmärg skada som lett till ryggont dölja symtom på njure infektion. Därför, ryggsmärtor och infektioner njure måste noga analyseras för att ta reda på den verkliga orsaken till lämplig behandling.

Summan av kardemumman är dock att om du är orolig över din ryggvärk du måste gå och se din GP / Practitioner så snart som möjligt.

frotté o’brien
ryggbesvär uk