binaural beats är utmärkta för guidad meditation

Jag har varit mediterar i några år nu, men jag har en riktigt hård tid lugna min hjärna. Jag ska försöka fokusera på ett ljud eller ett föremål, men mitt sinne kommer att vandra vad jag gjorde den morgonen eller vad jag måste göra senare. När jag inser att det är något jag måste göra så jag kan inte komma tillbaka in i ett meditativt tillstånd.

En annan sak som händer mig, men mindre ofta, är jag faktiskt kommer att göra ett bra jobb att fokusera men jag somnar inom ett par minuter att komma dit. Sedan vaknar jag känsla som jag hade en tupplur men inte känsla som jag mediterade på något.

Mitt resonemang för meditation är oftast att hitta ett svar som jag söker och jag alltid hittar något svar, men det gäller att senare under dagen sysslor jag måste göra. Det är väldigt frustrerande när man letar efter ett svar på något som rör ditt liv som djupt påverkar dig.

Jag hittade den bästa meditation jag någonsin hade haft var en guidad en efter en vän till mig.

Han instruerade min grupp vänner för att koppla av, och sedan koppla lite mer. Jag fann mig själv att fokusera på hans ord och att kunna också fokusera på bildspråk han gav till oss. Mitt sinne hade inte en chans att ta över med sina oöverskådliga tankar eftersom han skulle gå vidare till nästa instruktion innan mitt sinne kunde göra det. När han kom till vår anledning att göra meditationen jag var helt avslappnad och fokuserad på vad jag mediterade för. Svaret på min fråga var solklar i mitt sinne och jag var mycket upphetsad om hela upplevelsen.

Jag åkte hem och gjorde meditationen igen som vi hade just gjort det, men den här gången mitt sinne vandrade med ingen att vägleda den. Jag insåg att jag behövde någon form av vägledning för att hjälpa mig tills jag kunde koncentrera mig.

Jag hittade binaural beats.

Vår hjärna går igenom många frekvens cykler under varje dag. Olika frekvenser ger olika effekter på det mänskliga medvetandet. Med denna information, har det upptäckts att hjärnorna mottagande och arbetsfrekvensen kan ändras genom ljudvågor. Många av de mest kraftfulla hjärnfrekvenser är mindre än 20 Hz. Hertz eller Hz för korta, är en enhet för frekvens.

Vår hörsel svarar inte på frekvenser under 20 Hz. Det är där binaural beat teknik kommer i. Det använder inre ledningar i hjärnan för att skapa önskad frekvens med perfekt precision.

I grund och botten i höger öra kommer att vara en frekvens på 308 Hz och i ditt vänstra öra kommer att vara en frekvens på 300 Hz så att din hjärna dras mot interferensfrekvensen av 8 Hz, som är skillnaden mellan de två.

Bland många saker som du kan använda detta för, är en meditation.

Jag tycker att inom några sekunder att sätta hörlurarna i och om jag är i ett meditativt tillstånd. Jag kommer ut av det pigg och nöjd.

Det är så skönt att veta att jag tar den tid på dagen för att fokusera på min meditation i det ögonblicket och inte tänka på det förflutna eller framtiden.

Jag har haft utmärkta resultat hitta svar på mina frågor nu och jag är faktiskt riktigt glad att jag har dessa binaural beats att vända sig till eftersom min vän är inte tillgänglig för mig när jag vill liksom mina binaural beats är.

Om du vill få en lugnare och mer fokuserad meditation och du tror att guidad meditation kan vara för dig så kolla binaural beats.