naturläkemedel för att sänka högt blodtryck

Visste du att naturläkemedel för högt blodtryck är det bästa och enklaste sättet att sänka dina trycknivåer. Inte bara är de mycket effektiva men är helt säkert att använda också. I den här artikeln kommer att lista några av de bästa naturliga botemedel för att minska densamma.

Högt blodtryck är en sjukdom som har sett en dramatisk ökning under de senaste generationerna. Allmänt tros vara en tyst mördare på grund av några symptom utvecklar, kan ett lidande inser inte att de har ett problem förrän drabbades av en stroke eller hjärtstillestånd. En viss nivå av blodtryck krävs för att säkerställa blod fortsätter att cirkulera i hela kroppen, men ett stressigt liv, kan fysiska ansträngningar och underliggande medicinska frågor ökar detta till en farlig nivå.

Växtbaserade lösningar. Det finns några naturläkemedel för HBP som egentligen inte är så lätt tillgänglig som det föregående, men det skulle ändå vara trevligt att ha dem runt huset, särskilt om du eller någon närstående har en historia av hypertensiva episoder. Te gjort av Hibiscus blomma, till exempel, sägs att omedelbart minska HBP med så mycket som 10 poäng. Hagtorn är också känd som en gammal lösning för högt blodtryck, med tanke på dess fantastiska förmåga att sänka diastoliskt blodtryck nivåer.

Grönsaker är också bra för en patient med högt blodtryck. Ett salt fri kost är bäst, om du måste ta det, ta det 25% av den normala mängden. Grönsaker bör helst vara rå. Om de är kokta, koka dem med skalet på och låt inte deras naturliga juicer brinna i processen för matlagning grönsaker som gurka, morot, tomat, lök, rädisor, kål och spenat är bäst tas i sin råa form. De kan skäras i små bitar och beströs med en liten bit av salt och saften av en citron läggs till dem för att göra dem mer tilltalande.

Maskros är en mycket viktig ört för att sänka högt blodtryck. Detta beror på att det fungerar som ett diuretikum och avlägsnar överflödigt salt från njurarna, som är en ledande orsak till högt blodtryck. Och maskros inte försvagar njurarna genom att dränera bort det viktiga näringsämnet kalium, till skillnad från läkemedel diuretika.

Cayennepeppar förhindrar blodplättar från att komma samman och därmed underlätta bra blodflöde. Du kan inkludera denna krydda i din måltid genom att lägga cayennepeppar till saltfria kryddor som anges i receptet rutan nedan, eller lägg till ett bindestreck till en sallad eller i salt-fria soppor.

Detta är en växt från ros familjen. Det är en av de mest populära och effektiva naturliga sätt att sänka högt blodtryck Det finns runt om i världen men är en infödd växt av den nordeuropeiska regionen. Den Hagtorn extrakt finns i kapselform. Hawthorn normalt används i healing och stärka hjärtat efter en mild hjärtsvikt, det hjälper hjärtmuskeln när den försvagas eller för trött. Det kan också ses som ett förebyggande medel mot sjukdomar i det kardiovaskulära systemet.