meditera som en zen buddist munk i minuter med Holosync

Sedan 1980-talet har det skett en unik personlig utveckling produkt tillgänglig från ett företag som heter Centerpointe. Denna produkt är en cd-uppsättning som gör att du kan skriva väldigt djupa meditativa tillstånd utan ansträngning än du lyssnar på det. Det kallas Holosync Solution.

Bill Harris skapade Holosync med målet att skapa sådana djupa tillstånd av meditation, utan ansträngning, att upplevelsen skulle vara precis likt en Zen Budhhist Monk.

Innan vi tar en titt på tekniken bakom Holosync, fördelarna med att använda den och potentiella fallgropar kan ha, är det bäst att ha en tydlig förståelse av fördelarna med meditation. Du kan sedan bestämma om du ska få maximal nytta av att använda det och om du kan se potentialen belöningar Holosync kan erbjuda ditt liv.

Här är några av de många bevisade fördelarna med meditation och Holosync:

– Leder till en djupare nivå av avkoppling.
– Minskar ångestattacker.
– Sänker blodtrycket.
– Minskar smärta på grund av muskelspänningar som huvudvärk.
– Hjälper till med sjukdomar som artrit och minskar allergiska symptom.
– Minskar postoperativa läkningstiden.
– Förbättrar immunförsvaret.
– Minskar och tar bort känslomässigt lidande.
– Kraftigt reducerar påverkar och aktiviteten av virus, eftersom de angriper kroppen.
Stärker naturliga försvar i kroppen för att framgångsrikt bekämpa bakterier, virus och cancerceller.
– Det hjälper till att lösa fobier.
– Ökar serotonin, som påverkar humör och beteende.
– Hjälper till att eliminera negativa emotionella spänningar och ta bort intensiva negativa känslor från minnen.
– Minskar ilska.
– Eliminerar oönskade vanor och beteenden.
– Upplysning och känslan av Oneness förknippas med det.

Eliminera stress från sinnet och kroppen är en av de största fördelarna med meditation och Holosync. När meditation görs regelbundet det har visat sig helt och positivt förändra en persons reaktion på stressande och irriterande situationer. När du kommer i din meditativa metoder du tycker att färre och färre saker irriterar dig.

Fördelarna för kropp och själ av att meditera regelbundet enorma. Men för att framgångsrikt nå den punkt som du kan meditera bort din känslomässiga koppling till tidigare minnen, sänka blodtrycket och lösa fobier tar många, många år – i vissa fall en livstid!

Det är där Holosync kommer in!

Holosync är ett 21st Century verktyg för enkel meditation. Den använder hjärnverksamheten med hjälp av binaural beats. Binaral beats är separata enskilda toner, som genljuder på slighly olika frekvenser, som presenteras till vänster och höger öra. Dessa beats registreras på ett sådant sätt att de skapar förändrade medvetandetillstånd genom att ändra de hjärnvågsmönster av lyssnaren. Utan att vilja få alltför tekniskt Jag kommer att säga att dessa binaural beats kan producera alfa, theta, delta och normala vardagliga stater beta. Centerpointe har skapat Holosync så att det skapar extremt djupa meditativa tillstånd inom några minuter.

Om du känner att du kan benifit från meditation och tror att de resultat den producerar skulle vara fördelaktigt för dig men du inte har tid eller disciplin att lära sig och öva konventionella meditativa tekniker så skulle du klart benifit från att använda en teknik som Holosync.

Den negativa sidan av att öva meditation och även använda Holosync är försumbar. Det är nödvändigt att lägga undan minst 40 minuter varje dag för att meditera. Dessutom kommer du förmodligen uppleva några känslomässiga obehag under dina sessioner som gamla minnen, och de känslor som är förknippade med dem, är rörs upp i ditt medvetande. Den sanna är densamma för användning Holosync. Detta är ett nödvändigt ont som din hjärna är faktiskt eliminera de negativa känslorna från minnet så att du är kvar med minnet men utan negativ känslomässig anknytning till den.

Holosync, är utformad för att fyllas i etapper. Varje steg bort oönskade emotionella bagage från ditt medvetande och lämnar dig med ett permanent tillstånd av ökad fred, hälsa och inre harmoni. Du behöver inte avsluta hela Holosync programmet (som varar några år) att vinna och hålla Fördelar som erbjuds av varje enskild nivå. Efter varje steg i de förmåner du har fått från sin fullbordan är permanenta.

Men för att få maximal nytta av Holosync är det tillrådligt att slutföra alla steg som du kommer att omvandlas, till det bättre, på ett sätt som du nu kan bara föreställa eller inte ens föreställa mig. Hela ditt liv kommer att gynnas.