hemligheten med konditionsträning

Cardio övningar är viktigast för alla som är ute för att plocka upp en övning rutin. Speciellt för en nybörjare övningar är viktigast eftersom det kommer att bidra till att utveckla uthållighet och motståndskraft som krävs för andra motionärer. De konditionsträning stärker musklerna i hjärtat och lungorna och gör dem mer fördelaktigt.
Med konditionsträning mer mängd luft och blod strömmar in i våra lungor och vårt hjärta som bidrar till att vårt andningsorganen friskare.

Detta ger vår kropp mer styrka uthållighet och energi och ökar också positivitet i våra liv. Det finns många hjärt övningar som man kan utföra, men för nybörjare finns det enkla hjärt övningar som kan bygga upp dem för kommande träning rutin. Följande är några av de grundläggande konditionsträning:

1.Choosing en aktivitet: Det är bäst att välja den aktivitet som du tycker om. Om du tänker på konditionsträning som en börda och inte något att njuta då du inte kommer att kunna upprätthålla en träningsplan. Vissa konditionsträning är promenader, springa, hoppa, simma trappor, rodd och aerobics.

2.Activity Dagar: När din kropp inte är van vid ett träningspass, är det rekommenderat att börja med ett träningspass på två eller tre dagar i veckan. Se till att det finns en vilodag mellan varje träningspass. Inte än tränar dig i början.

3.Warm up: Warm up är mycket viktigt om du skall lyckas med ett träningspass. Värm upp säkerställer också att skador eller andra problem som stress hålls borta från dig. För detta bör du göra en lätt cardio på fem till tio minuter från början. Detta kommer att öka din puls gradvis och förbereder kroppen för ett träningspass.

4.Gradually öka takten: Initialt träningsintensitet bör vara låg, men som man vänjer sig rutinen, gradvis öka intensiteten nivå. Konsekvent utföra rutin som kommer att hjälpa dig att öka takten. För detta kan du lägga till några minuter till din rutin såsom simning några extra varv eller promenader i 32 minuter istället för 30 minuter.

5.Stretching och kyla ned: Efter ett träningspass är det mycket viktigt att kyla ner genom att utföra en lätt konditionsträning. Detta kommer gradvis sänka din puls. Efter detta ska du sedan utföra stretching som stretching kommer slappna av dina muskler och kropp och ökar flexibiliteten. Med stretching kommer du att se till att din kropp är redo för nästa cardio workout session. Stretching kommer också se till att eventuella skador eller problem såsom kramper, stressade muskler och andra problem hålls borta.

Varaktigheten av varje kondition träning bör vara minst tjugo minuter och upp till sextio minuter. Testa din puls när du tränar och beräkna din ideala mål hjärta rate.To får till din ideala målpuls bara justera hastigheten eller motstånd. Så att du får högsta möjliga nyttan och de bästa konditionsträning möjligt.