diabetes bota – genom att vända ditt immunförsvar naturligt.

Vad är diabetes?
Diabetes är ett tillstånd där bukspottkörteln inte kan göra något eller enoughInsulin i vår kropp
Det finns olika typer av diabetes, de vanligaste är:
• Typ 1-diabetes – Effekterna från kroppens oförmåga att producera insulin naturligt och kräver en extern källa vanligen genom injektion av insulin.
• Typ 2-diabetes – Effekterna från insulinresistens, ett tillstånd där cellerna inte använder insulin som produceras på rätt sätt. Så småningom, ökar mängden glukos i blodet medan cellerna inte har tillgång till energi.
Glukos är vår kropp viktigaste källan till bränsle, kommer som från livsmedlet som vi konsumeras dagligen. Det går vårt blodomlopp och behövs av vår kropp celler för energi.
För att använda glukos, behöver vår kropp Insulin. Insulin är ett hormon som produceras i bukspottkörteln naturligt. Det är viktigt och det gör att våra celler att absorbera glukos från vår blodet och förvandla dem till energi.
Om kroppens celler inte absorberar glukos från blodet, ackumulerar glukos i blodet resulterade till en hög blodsockernivå. Den idealiska blodglukosnivån bör vara i området från 4,0 mmol / L till 7,0 mmol / L (72mg/dL till 126mg/dL). Läsa ovanför intervallet kan leda till vaskulär, nerv-och andra hälsa komplikationer.
fakta
Från och med idag, är diabetiker bland världens befolkning uppskattas till mer än 180 miljoner och den förväntas öka med dubbelt i år 2030 som nya ekonomier utvecklas.
Ungdomsdiabetes tycks bero på defekta genen som orsakar själva förstörelsen av insulinproducerande celler i bukspottkörteln. Insulin måste då tas regelbundet för att stödja liv.
Å andra sidan tycks den vuxna starten av diabetes bero på undertryckande eller hämning av normal pankreas produktionen. Att medelåldern, övervikt, brist på motion och konsumerar stora mängder raffinerat socker och fett (mer än 20% av dagliga kalorier) är de typiska konsekvenser. Vanligtvis insulin är onödigt men en bukspottkörtel stimulerande läkemedel ordineras ofta.
risk
Personer med diabetes löper större risk för komplikationer som involverar skador på små blodkärl och nerver som kan påverka ögonen näthinnan kallas (diabetesretinopati) och så småningom leda till blindhet. Dessutom kan de små blodkärlen påverkar också njurarna, göra skador till njurarna kända som (diabetesnefropati), och leder till njursvikt som behöver för dialys.
Dessa människor är också en större risk att utveckla härdning av stora artärer (ateroskleros), vilket kan resultera i en hjärtinfarkt, stroke eller dåligt blodflöde till benen. Vissa personer med diabetes som utvecklar (perifer neuropati), kan orsaka skador på nerverna i benen och har dåligt blodflöde till benen så småningom kan behöva en amputation.
Det är känt att de mer välbärgade ett samhälle, är förekomsten av diabetes högre jämfört med underutvecklade länder. Så, är det den moderna livsstil och kostvanor som påverkar och påverka Diabetes tillstånd, orsakar människor att drabbas av denna sjukdom. Studie har visat att över-vikt och fetma har högre än normalt blodsocker, står inför en starkare risk för typ 2-diabetes.
bota
För närvarande är patienter som besöker läkare för behandling som ordinerats den vanligaste typen av läkemedel som kallas Metformin. Hur effektiv är administrering av läkemedel för att bota diabetes? Det kan aldrig botas om den grundläggande orsaken till problemet inte behandlas. Diabetes är mer ett symptom snarare än en sjukdom, det är ett tecken som talar om för oss att immunsystemet konfronteras.
Ju bättre metod för behandling av blodglukos ligger i tron ??att få tillbaka vårt immunförsvar till naturliga tillstånd genom rensning, att bli av med gifter som är beskatta kroppens celler och för att bukspottkörteln att reproducera Insulin naturligt igen.
Ett program av sunda kostvanor och fysiska aktiviteter, livsstil förändras, är mer överlägsen konsumera läkemedel. Tror inte att ta fler Diabetes droger!
En helt ny och lättillgänglig lösning kan nu hittas nedan!
Med det du inte längre behöver oroa sig för alla de fasor som tidigare förknippade med denna hemska och skoningslösa sjukdom!