5 steg för att sänka blodtrycket

Innebär begreppet behöva sänka ditt blodtryck gör du ryser: Är du föreställa en livstid av intetsägande kanin mat och en daglig diuretikum som får dig att spana ut toaletter i varje offentlig plats du besöker?

Även om det, AOS sant att sänka blodtrycket kommer att kräva dig att göra några livsstilsförändringar, finns det några förändringar du kan göra utan att helt se över din tillvaro, och de kan vara tillräckligt för att eliminera ditt behov av en receptbelagd blodtrycksmedicin.

fem saker du kan göra
Ett. Om du använder tobak, stop, nikotin både orsakar dig artärer drar ihop sig, och stimulerar din puls. Förträngda artärer och en snabb puls motsvara förhöjt blodtryck, och eliminera deras sak motsvarar sänka blodtrycket.

2. Om du behöver kasta några pounds, gör det, sänka blodtrycket genom kost och motion ofta tar bort behovet av medicinering. Motion, i dem som inte är kraftigt överviktig, kommer att hjälpa dem att sänka blodtrycket, så länge som det, AOS aerob träning – promenader eller jogging, cykling, simning, eller något som får dem att flytta på 30-45 minuter en dag, fyra eller fem dagar i veckan.

Tre. Om du, Aore ett salt mellanmål junky, skära ner, salt är inte en orsak till högt blodtryck i alla, men tillräckligt många människor har problem med det att du don? T måste ta chansen. Begränsa ditt saltintag till 2.400 milligram per dag är ett sätt att sänka ditt blodtryck.
Don? T använda bordssalt på din mat. Hitta ett salt substitut, och lära sig att laga mat med örter och kryddor, precis som Wolfgang Puck uppmärksam på natrium innehållet i de bearbetade livsmedel du köper.
4. Om det, AOS en hög stress situation i ditt liv, vissna försöka eliminera det, eller lära sig stresshantering, biofeedback, meditation och andra avslappningstekniker är effektiva sätt att sänka ditt blodtryck och bör användas dagligen så länge du är under stress.
Fem. Om alkoholen har din stress controller, begränsa dess användning, som salt, inte alkohol inte höja alla, aos blodtryck, men det kan höja din. Betrakta en 12-ounce burk öl, en jiggdansare av starksprit, eller ett glas vin motsvarar en enda drink. Sänka ditt blodtryck innebär att begränsa ditt dagliga intag av alkohol till en eller två drinkar.
Håll dig läkare informerad om det steg du har tagit till att sänka ditt blodtryck. Om det efter en rimlig tid, har du sett någon förbättring, kommer din läkare föreslå förmodligen en hypertensiv medicinering. Men, genom att fortsätta dina egna ansträngningar, kan du minimera doseringen av mediciner han föreskriver.