mesoteliom och advokater

få mesoteliom råd

Alla följande faller under rubriken “saker för advokaten att göra” när du är sjuk och har fått diagnosen cancer mesoteliom:

Många nuvarande, lovande mesoteliom behandlingar klassificeras av privata och offentliga (t.ex. Medicare) försäkringsbolag som “experimentell” vilket innebär att du kommer att få betala fullt ut. Privata försäkringar kommer ofta förnekas först, vilket resulterar i en lång vädjan, men du kan behöva kirurgi eller andra ingrepp nu. Det kan innebära att lägga ut tiotusentals dollar på framsidan medan försäkringen överklagande är anhängigt. Dessutom finns det rese-och hotellkostnader om din stad inte erbjuder en av den handfull etablerade leverantörer mesoteliom behandling som finns. Om du är, eller var, i det militära och har din behandling genom TRICARE och / eller VA, olika frågor spelar in. Om du fortfarande är i arbetsför ålder och du blir handikappad, måste du ansöka om Social Security Disability. Om några eller alla av din asbestexponering var i det militära, måste du ansöka om förmåner enligt den tjänst-relaterade funktionshinder programmet. I några av de värsta scenarierna, Out Of Control medicinska räkningar, registrering konkurs eller överföringar tillgångar kan behöva övervägas.

Det är därför det är så viktigt att konsultera en advokat som hjälper dig med allt så att du kan ta emot någon form av ersättning för ditt lidande och din familj. Detta är inte som andra cancerformer – det hade kunnat förhindras och de människor som sätter dig in i läget för att exponeras måste betala, så gör försäkringsbolagen som försöker stänga alla som försöker tillämpa.

Det är förbryllande att många som får diagnosen malignt mesoteliom aldrig söka juridisk hjälp. Faktum är att en betydande majoritet av mesoteliom diagnostiseras i världen är en direkt följd av exponering för ett dödligt ämne som har varit känt för alla företag som brytt sig om att försöka lista ut det, att vara en orsak till cancer och andra sjukdomar sedan innan de flesta av oss var födda. Det är inte en fråga om “förtjänar” ersättning, men det är snarare en fråga om att göra rättvisa.

En advokatbyrå som har erfarenhet som företräder människor med mesoteliom kan hjälpa till med många av ovanstående frågor, antingen genom att hantera dem i huset eller remittera patienten klienten till andra jurister som kan hjälpa till med saker som bouppteckning arbete och överklaganden försäkring. Det återstår dock fortfarande, att den enskilt viktigaste som en bra advokat kan hjälpa till med är att få ersättning från den skadeståndsgrundande systemet (inklusive konkurs systemet) så att den person som lider (och familjemedlemmar, som lider också) kan vara säker på att det kommer att finnas tillräckligt med resurser för att ge för nuet och framtiden.

Vänta inte en minut att kontakta en professionell mesoteliom advokat för att se till att du är säker och fri från all stress och krångel inblandade i denna utdragna process. Stress är det sista du behöver när du har behandling för alla typer av cancer och du bör göra detta för din familjs skull samt din egen.