matchande sjuksköterskor med de bästa förnödenheter och resurser

Medan det säkert finns gott om utmärkta omvårdnad resurser som människor nu kan dra nytta av, se till att sjuksköterskor får rätt typ av leveranser är en helt annan situation. Även sjuksköterskor med många års erfarenhet kan ibland tycker att det är lite svårt att veta exakt vilka resurser och förnödenheter bäst tjänar deras särskilda professionella ansvar och personliga behov. Detta gäller särskilt för nybörjare sjuksköterskor nya till deras klinik eller sjukhus. Vi har skapat en översikt nedan för att hjälpa både erfarna och gröna sjuksköterskor itu med denna viktiga fråga för att se till att de har möjlighet att bäst tjäna sina patienter.
icke-certifierade medhjälpare och personliga medhjälpare vård
Inte alla av våra dagliga medicinska hjältar arbetar i etablerade medicinska kliniker eller sjukhus. Det finns många sjuksköterskor som ger högkvalitativ omsorg till människor i deras hem. Bland de vanligaste titlarna för sådana positioner är icke-certifierade medhjälpare, personliga medhjälpare vård, hjälpare hem, personliga medhjälpare vård, hemmafruar och även följeslagare. Dessa medicinska positioner mest brukar innebära en hel del av frihetsberövande, stödjande och långsiktiga personliga omsorg. Dessa icke certifierade medhjälpare och personlig vård positioner medhjälpare kan variera från att ge patienter hemsjukvård med allmänna rutinmässiga personliga omsorgstjänster till intensiva dagliga rutiner som är avgörande för patientens hälsa och välbefinnande. På grund av detta, kommer denna unika typ av sjuksköterska behöver en distinkt uppsättning av resurser och förnödenheter sjuksköterska för att hjälpa dem bäst server sina patienter. Detta kan även innefatta tillgång till enkla föremål som plus size scrubs eftersom många sjuksköterskor som arbetar med människor som är hemåt har befunnits ha patienter med större kroppsvikt. Dessutom finns det också gott om dagliga turer objekt som dessa typer av sjuksköterskor anser vara extra hjälp i att ge sina patienter med en mer praktiskt, mindre påfrestande livsstil.
certifierad sjukvårdsbiträden (CNA)
En annan av de mer vanliga, men ändå ganska ovärderliga områden av omvårdnad är certifierade sjukvårdsbiträden (även kallad CAN: s). Eftersom dessa sjuksköterskor är certifierade att de kan ta på vissa mer intensiva förfaranden och medicinska uppgifter. Med ett större utbud av aktiviteter som de ansvarar för, har dessa certifierade sjuksköterskor medhjälpare funnit det vara särskilt användbart för att få tillgång till produkter som hjälper dem att klara vissa diagnostiska uppgifter. Några av de mer användbara artiklar som dessa sjuksköterskor har hittat speciellt användbart är blodtryck produkter, reflex hammare, olika elektroder, glukos övervakningssystem och mer.
sjuksköterskor (RN)
Sjuksköterskor (RNS) krävs för att slutföra en hel del intensiva utbildningar och måste passera vissa krävande tentor statlig nivå. Men deras belöning är att kunna ge sina patienter med en mycket högre nivå av vård som omfattar ett betydligt större utbud av rutiner och omvårdnad. Detta innebär att dessa speciella typer av sjuksköterskor ofta behöver många av samma medicinska förnödenheter som läkare ofta gör. Och dessa kan omfatta allt från ammande leveranser som sträcker sig från rygg och nacke som terapi för mobila produkter.