gör vikt orsakar diabetes

Vi ser alla de “dagliga” nyhetsrapporter att sjukdomar kopplade till fetma som är mer dödliga i världen idag. Döden summor för sjukdomar relaterade till fetma har ökat med mer än trettio procent under det senaste decenniet. Fetma bidrar till hjärtsjukdomar, stroke och diabetes och glöm inte att de bidrar till en mängd sjukdomar, bland annat artrit.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) rapporterade nyligen i en ny studie att självrapporterad diabetes har skjutit i höjden under de senaste sex åren. De hävdar också att fetma är den främsta orsaken till den kraftiga ökningen. Dessa grupper som löper störst risk är folk äldre, lågutbildade och minoriteter. Minoriteter är predisponerade än vita kaukasier att utveckla diabetes. Den första studien gjordes på regional basis, den nya studien fokuserade på hela nationen. Rapporterna är alarmerande, och CDC beträffar, kommer det att finnas ännu fler problem i framtiden.

Kirurgen allmänna sade att antalet feta eller överviktiga vuxna i detta land är femtio procent högre än den var bara ett decennium sedan. Barn och unga vuxna alltmer diagnosen typ 2-diabetes, som främst är känd som vuxen-diabetes och högt blodtryck är ett problem med 24 procent av befolkningen i barn.

Även studier visar att en tredjedel av barn födda 2000 kommer att utveckla typ 2-diabetes, vilket också leder till en ökad risk för hjärtsjukdom, stroke, blindhet, njurproblem, och undergräver hjärnan att fungera korrekt.

Forskare har funnit att fetma också kan störa metabolismen av insulin i kroppen. De fann att övervikt waistlinesna leda till en ökad risk att utveckla diabetes och även cancer.

Ett intressant faktum att vuxna som åt snabbmat minst två gånger i veckan och fick ten pounds var mer benägna att utveckla diabetes. Snabb-livsmedel inte anses som en del av en hälsosam kost mönster, även om vissa snabbmat spelserier har varit införandet av frukter, sallader och vatten på flaska för mer hälsosamma val.

Vi vet nu att vuxna inte ska förlorar fem till sju procent av deras kroppsfett för att minska risken för diabetes och hjärtsjukdomar. Detta innebär att en 200-pound person skulle behöva förlora lite som tio pounds att se fördelarna.

En måttlig förändring i livsstil inte bara bidra till att minska risken för att utveckla diabetes, men också en tillgång för din hälsa på många andra sätt. Motion gynnar också cirkulationsproblem, hjärtproblem, benskörhet, och många andra hälsoproblem. Marche måttlig ljus och stretching rutiner är ett bra sätt att starta ett träningsprogram frisk. Det är viktigt att tala med din läkare innan du påbörjar något nytt träningsprogram. De kommer att kunna guida dig genom lanseringen och tillhandahålla effektiva sätt att börja.

Studier har visat att öka din nivå av motion, arbetar upp till 30 minuter per dag, eller som har någon form av måttlig fysisk aktivitet kommer att ge goda resultat. Även gå långsamt, i stället rekommenderas rask promenad kommer att ge dig många fördelar.

Milda motstånd övningar eller rutiner yoga är bra sätt att starta ett träningsprogram. Försök parkera bilen längre bort på parkeringen när du går och handlar. Detta lägger till några ytterligare åtgärder och om du gör alltid stadier av montering.

Du vill maj försöka marschera på plats under tv.

Utbildning är nyckeln till att förebygga övervikt och fetma hos barn och vuxna. Många av oss förstår inte sambandet mellan kaloriintag, bra och dåliga kolhydrater, och förhållandet mellan protein och fett i sin kost. Bara förstå vad som händer med maten i kroppen förbrukar kommer att hjälpa oss att hålla sig frisk. Se resultaten av fetma och sjukdomar relaterade till fetma är ett bra sätt att hjälpa oss att besluta att börja leva ett hälsosammare livsstil. Regelbunden motion och sunda matvanor kommer att kraftigt minska risken för att en sjukdom relaterad till fetma som diabetes.

Som vuxna måste vi ta initiativ i våra familjer för att bekämpa denna epidemi sjukdomar relaterade till fetma. Vi har kapacitet att övervaka vad barn äter, titta på etiketterna innan du köper en produkt i butiken, och göra måltider och mellanmål för våra familjer.