effekter av meditation

När västerländska forskare först började studera de personliga effekterna av spekulation på 1970-talet, märkte de att hjärtfrekvens, svettningar och andra tecken på vikt minskade som meditatören avslappnad. Forskare, som Richard Davidson, PhD (University of Badger State), har dessutom varit med tanke på den långsiktiga av. År 1992 fick Davidson en inbjudan från den 14: e Dalai Lama för att komma till norra Indien och skissa hjärnorna av buddhistiska munkar, de främsta mediterar i världen. Davidson reste till Bharat med bärbara datorer, generatorer samt EEG-inspelning utrustning, vilket inleder ett pågående arbete. Nu, munkar reser till hans WI labb där de tuggar över medan i en magnetkamera maskin eller de tittar störande visuella bilder som EEGs spela in sina svar för att förstå hur de reglerar väckte reaktioner.

Varje aktivitet – inklusive – kommer att skapa nya vägar och förstärka vissa områden i sinnet. “Detta passar in i hela neurovetenskap litteratur av expertis,” säger Stephen Kosslyn, en Harvard neurolog, i en New York Times artikel (14 september 2003), “taxichaufförer avsiktliga för deras rumsliga minne och musiker konsert för deras känsla av beck. Om du gör något, vad som helst, till och med spela Ping-Pong, under 20 år, åtta timmar om dagen, det kommer att bli något i ditt huvud som är annorlunda från någon som inte gör det. Det är bara fått vara. ” munkar mönster tre former av: 1) riktat uppmärksamheten på ett enda objekt under långa tidsperioder 2) odla medlidande genom att tänka angercausing situationer och omvandla negativa känslor i compassionateness och 3) “öppen närvaro,” “en Department of State för att vara akut medvetna om vad tänkte, är känsla eller sensation närvarande utan att reagera på det. ” Veta som på munkarnas hjärnor, bestämde Davidson att inse vilken effekt har på noviser. Han satte upp en cogitation med 41 anställda på ett närliggande bioteknikföretag i Wisconsin River (psykosomatisk medicin 65: 564-570, 2003). Tjugofem av deltagarna upplyst “mindfulness”, en accent-reducerande form som främjar ickedömande medvetenhet om den nuvarande och undervisas av Jon Kabat-Zinn.

De veta praxis under en 7-hr reträtt och veckoklasser. Under den 8-kalendervecka perioden har dessa deltagare uppmanas att tänka över för I 60 minuter var Clarence Day, sex dagar Hebdomad. Brain mätningar togs före instruktion, på resten av de åtta veckor, och fyra månader senare. Mätningar visade att ökade kroppsliga process i det vänstra fältet frontal regionen av nous, “ett område kopplat till minskad oro och en positiv upphetsad utrikesdepartementet.” Även vid en kvarleva av de 8 veckorna, gjorde deltagarna och 16 kontroller inte fundera fått influensa skott för att testa immunsvar. Forskarna tog blodprov från dem ess månad och två månader efter injektionerna, fann de att de som mediterade hade mer antikroppar mot influensaviruset än den icke-meditatörer.