bota hudcancer naturliga behandling

Bota hudcancer naturliga kosttillskott alternativ behandling
Visste du merparten av din solen inträffar före 18 års ålder, men kan ta år att ytan så hudcancer? Få den information du behöver för att delta i din vård och återhämtning.

Skönhet är bara huden djup. Men hudcancer går mycket djupare. Tonåringar strävan efter skönhet inte värt risken för cancer.

Vi tror att detta sker endast till folket i moderns ålder, men det förekommer att tonåringarna också. Hudcancer kan botas på ett tidigt stadium med behandlingen och de försiktighetsåtgärder som ska följas när föreslås av läkaren. Men det går djupare om det är övergivet under någon period efter dess utseende. Så vi bör vara försiktig nog och ta hand om vår hud.

Hudcancer förekommer främst hos personer med ljus hy, ljusa ögon, och de som tenderar att freckle eller bränner lätt under och efter exponering för solljus. En historia av 3 eller fler
solbränna, särskilt blåsor solbränna (före 20 års ålder) ökar kraftigt risken. En historia av svåra solbränna i barndomen och tonåren kan faktiskt fördubbla risken för melanom i vuxen ålder.

Ultraviolett (UV) strålning från solen är den främsta orsaken till hudcancer. Energi från solen är faktiskt en form av strålning. Den består av synligt ljus och andra strålar som människor inte kan se. Osynlig infraröd strålning, till exempel, gör solljus känns varmt. UV är också osynlig, och orsakar solbränna och solbränna. UV-strålar skadar DNA, det genetiska material som gör upp gener. Gener styr tillväxt och allmänna hälsa av hudceller. Om den genetiska skadan är allvarlig, kan en normal hud cell börjar växa i den okontrollerade, oordnade sätt cancerceller. UV också kan orsaka solbränna, och andra skador som gör att huden ser förtid gammal och rynkig.

Två typer av strålar existerar i ultraviolett strålning osynliga strålar i solljus som orsakar solbränna, solbränna, för tidigt åldrande av huden, och de flesta fall av hudcancer.:
* Ultraviolett a (UVA)
* Ultraviolett B (UVB)

Några fall av hudcancer, men kan vara ärftlig och köra i familjer. I dessa fall är hudcancer orsakas av onormala gener som barn ärver från sina föräldrar.
Gener gör föräldrar och barn ser något lika. De gör också dem sannolikt att få en del av samma sjukdomar.

Vem som helst kan få hudcancer. Även om de flesta fall inträffar hos personer över 50 års ålder med ljus hy, kan det utvecklas i yngre människor, och de med mörk hud. I allmänhet bestämmer en individs livstid exponering för UV-ljus hans risk. Vissa individer har en risk som är högre än den övriga befolkningen. Inkluderat är människor som:
· Ha ljus hud som fräknar enkelt och tenderar att bränna snarare än solbränna. Individer med blont eller rött hår och blå eller ljusgrå ögon har ofta ljus hy.
· Bo i geografiska regioner närmare ekvatorn, där solen är som starkast.
· Arbeta utomhus eller spendera massor av tid på fritidsaktiviteter i solen.
· Redan har haft hudcancer. Dessa individer måste ta stor omsorg för att minimera UV-exponering och följ andra förebyggande åtgärder.

En vuxen risk för hudcancer kan beslutas under barndomen. De flesta människor får merparten av sin livstid solexponering före 18 års ålder.

Hudcancer visas först som en tillväxt, eller onormal ansamling av celler. Ibland tar det formen av ett sår eller finne som inte läker .. Cancer kan förekomma på nästan område av huden, men är vanligast på områden ofta exponerade för solen. Hudcancer är vanligtvis smärtfri.

De vanligaste indikationerna är:
Ett. En ny tillväxt på huden.
2. En förändring i en befintlig hud tillväxt.
Tre. Ett sår som läker inte.

Inte alla förändringar i huden är symptom på hudcancer. De flesta födelsemärken och andra utväxter är ofarliga och behöver inte tas bort. Mullvadar som är ointressant, eller i områden där de ständigt irriterad på kläder, kan avlägsnas av en läkare. Den genomsnittliga personen har dussintals mullvadar och andra utväxter huden som är godartade på cancer, en tillväxt som inte sprider sig till andra delar av kroppen eller skada normal vävnad eller godartade. De innefattar:

* Födelsemärken eller medfödd nevi
* Förvärvade moler
* Leverfläckar eller sol lentigines,
* Seborroiskt keratoser
* Förvärvade körsbär angiomas
* Hud-taggar
* Aktinisk keratos

Läkare mäter ofta framgång cancerbehandling i termer av den femåriga överlevnaden. En person normalt anses botas om han eller hon är vid liv och utan spår av hudcancer fem år efter den första diagnosen. Chansen att ett botemedel beror på många faktorer, bland annat hur tidigt sjukdomen diagnostiseras och behandlas effektivt.

Personer som behandlas för hudcancer bör se sin läkare för regelbundna uppföljningsbesök. Uppföljningsbesök tillåta läkare att kontrollera tumören platsen för att se till att cancern inte har kommit tillbaka på samma plats, eller återkommit. Om den gör det återkommer, kommer ytterligare behandling behövs.

De individer som har utvecklat hudcancer har en gång högre risk för sjukdomen i andra hudytor. Därför är det mycket viktigt för dessa personer att ha regelbundna läkarkontroller, undersöka deras hud regelbundet, och vidta försiktighetsåtgärder solexponering.

De individer som har utvecklat hudcancer har en gång högre risk för sjukdomen i andra hudytor. Därför är det mycket viktigt för dessa personer att ha regelbundna läkarkontroller, undersöka deras hud regelbundet, och vidta försiktighetsåtgärder solexponering.
Förebygga cancer är att föredra än att behandla det.

Behandling för hudcancer beror på flera faktorer, inklusive: stadium av cancer (oavsett om den har spridit sig), typ av cancer, storlek och läge, och patientens allmänna hälsa. Beroende på dessa faktorer kan behandlingen är operation, strålbehandling,
kemoterapi och / eller fotodynamisk terapi (använder droger och viss typ av laserljus för att döda cancerceller) .4 De bästa behandlingsalternativ ska diskuteras med din läkare.

Målet för behandling av hudcancer är att förstöra eller ta bort cancern helt med minimal ärrbildning i huden. Dina behandlingsalternativ för sjukdomen beror på en
antal faktorer, inklusive placeringen av lesionen på huden och typen och stadium av cancer (hur långt det har spridit).

I allmänhet kommer behandlingen för hudcancer beror på följande:

* Tjockleken på din cancer
* Oavsett om det har spridit sig till djupare nivåer av huden eller andra delar av kroppen
* Det mitotiska indexet (en indikation på hur snabbt cancerceller växer och återgivning)
* Antalet regionala lymfkörtlar inblandade
* Ulceration eller blödning vid den primära platsen
* Mikroskopiska satelliter (spridning av pigment från mol till omgivande hud)
* Din ålder och allmänna hälsa

Följande steg rekommenderas för att skydda huden och förhindra hudcancer:
* Täck upp tätt vävda kläder på att blockera ut solen och hålla den från att skada huden.
* Använd solskyddsmedel som tillämpas ofta solkräm med en solskyddsfaktor (SPF)
* Använd en hatt. En bredbrättad hatt är bättre eftersom det kommer att skydda öronen, hals, ögon, panna, näsa och hårbotten.
* Bär UV-absorberande solglasögon. Även billiga solglasögon kan vara effektivt.
* Begränsa solexponering. Strålarna från solen är starkast, och därmed orsaka mest skada, från 10:00 till 16:00.
* Undvik solarier. Solarier är inte ett säkert sätt att få en solbränna eftersom de utsätter huden för UV-strålning, precis som solen gör.
* Kontroll av mediciner. Vissa receptbelagda läkemedel kan öka din känslighet för solljus, sätter du löper större risk för solbränna.

Dessutom bör alla kvinnor schemalägga regelbundna hud undersökningar med en läkare. Rutinundersökningar av läkare kvalificerad att diagnostisera hudcancer är viktigt för dem med en låg eller normal risk och särskilt för dem med en ökad risk att utveckla hudcancer. För personer som har haft hudcancer tidigare, är det bäst att följa den behandlande läkarens rekommendationer för uppföljning vård. I mellan kliniska tentor, är månatliga själv-undersökningar rekommenderas.

Om du inte är nöjd med de behandlingar som du har fått till nu och du är trött på dem. Då här är en linje av attack som gör att du kan hitta ett nytt liv med de växtbaserade behandlingar som ges av vår specialist utan biverkningar. Ta en titt över det och prova det snabba läkande och få rentvå av det.