akupressur i Bangalore

Om du söker naturliga behandlingsmetoder då du kanske vill överväga att få akupressur i Bangalore som ett lönsamt alternativ. Även moderna medicinen har sin plats i vår moderna värld, många av de traditionella naturläkemedel är fortfarande populära och en del börjar till och med hitta en större fördel med moderna healers.

Uttrycket “Akupressur” härstammar från en kombination av “akupunktur” och “press” och är en kompletterande teknik som har sin bas i
traditionell akupunktur metoder.

I akupunktur är nålar in och manipuleras i olika specifika punkter på kroppen för att lindra smärta, stress och för andra terapeutiska skäl. Akupressur (även känd som Shiatsu) använder fysiskt tryck för att uppnå samma mål.

Den är baserad på teorin att livsenergi, kallas chi, cirkulerar genom kroppen med hjälp av specifika energi vägar. Dessa vägar, även känd som meridianer, är vidare kopplade till olika organsystem. På detta sätt när du får akupressur i Bangalore sjukhus till specifika akupunkturpunkter på kroppen genom att sätta press releaser muskelspänning, rensar blockeringar och låter energin flöda fritt. Är mycket effektivt för att lindra spänningar och stress och förbättra hälsan hos eller minska trycket på, specifika områden av kroppen.

Tillämpningen av trycket kan vara direkt och konstant för att uppnå de önskade resultaten men kan också appliceras som en form av terapeutisk massage till de önskade områdena.

Trycket från fingrar, knogar, armbågar eller föremål som hålls i handen används för att läka och lindra värk och smärta och Genesis sjukhus erbjuder akupressur som en del av sin omfattande alternativ medicin program.
Komma Akupressur i Bangalore är speciellt användbar under
graviditet där det kan användas för att bekämpa graviditetsillamående, värkar, och ryggsmärtor.
Några av de redskap som får användas i akupressur är:

Den acuball – en liten gummiboll med en icke-slät yta som används för att utöva påtryckningar och lindra muskel-och ledvärk. Det kan också behålla värmen för att stödja processen
Den energi roller – en liten cylinder med en räfflad yta, är den energi rullen rullas fram och tillbaka över tryckpunkten för att tillämpa
“Akupressur”. Det kan dessutom innehålla magneter.
Foten rulle (även känd som “krupa chakra”) – liknande design som den energi rullen den är placerad på golvet. Foten kan sedan rullas fram och pressas nedåt på valsen.
Kraften matta (även känd som en pyramid matta) – en matta med små pyramidformade gupp. När gick på effekten är en förbättrad version av foten rullen. Det kan dessutom innehålla magneter.
Den Teishein – en av de nio ursprungliga akupunkturnålar från den klassiska behandlingsprocessen. Även om den beskrivs som en nål det faktiskt inte tränga igenom huden. Det används för att tillämpa snabb slagtrycket till de punkter som behandlas.

Om du vill ha Akupressur i Bangalore har Bangalore Genesis anläggningen har att erbjuda precis vad du letar efter sedan 1995.

Med en professionell, kvalificerat team de är öppna hela dagen varje dag och de har kontor och kliniker på många platser i Bangalore samt deras huvudsakliga anläggning vid Marathahalli.

För samråd eller möten på sjukhuset vänligen ring: 984 554 3015
För mer information besök: http://www.bangaloregenesishospital.com/