Varför blodtrycksmedicin höjer ofta blodtrycket

Oförmågan hos den medicinska professionen att faktiskt tänka på vad de gör när de förskriva läkemedel markeras av en ny studie varning att mycket av blodet givet tryck medicinering faktiskt kan göra blodtrycket värre. Detta är vad som händer i ett samhälle vari dyra Big Pharma läkemedel skjuts på patienter oavsett deras brist på resultat och sannolikheten för försämrad hälsa. Administrera denna barbariska form av orm-olja försäljningen är den moderna läkare. Detta västerländsk medicin knarklangare är fokuserad på att ändra siffror och tecken med nästan ingen ersättning alls för vad de faktiskt gör på sin patient. Amerikanska skattebetalare betalar dyrt för detta inkompetens.

Praktiskt taget alla av den nya typen av förskrivna mediciner blodtryck (kalciumantagonister, betablockerare, ACE-hämmare) har nettoeffekten av kortslutning funktionen av dina njurar att köra ner blodtrycket. Din njure göra ett enzym som kallas renin, som avsiktligt och helt naturligt orsakar blodtrycket att stiga för att upprätthålla korrekt vätskevolym i kroppen. Läkare antar automatiskt, baserad på Big Pharma utbildning de får från leverantörerna av blodtryck snake oil, att detta system automatiskt måste vara trubbiga i någon person med högt blodtryck.

En ny studie förklarar att många människor med högt blodtryck har faktiskt låg renin funktion resulterar i högt blodtryck och att ge dessa mediciner gör dem ännu värre – ytterligare höja sitt höga blodtryck. Läkare mäter inte för reninnivåerna dels eftersom testet är dyrt och dels för att de inte verkligen vill veta. Eftersom renin funktion är ofta låg hos individer som konsumerar för mycket salt eller är diabetiker, varvid antalet individer hänsynslöst skadas av standarden läkekonsten är betydande.

Bakom denna betydande kompetens problem är det faktum att läkarna tror att ändra ett blodtryck nummer på något sätt har producerat hälsa – vilket sällan är fallet med någon blodtrycksmedicin även när det sänker blodtrycket. Renin-systemet av dina njurar är viktigt att upprätthålla vätskebalansen och blodvolym. Om systemet är stressad och som resulterar i högt blodtryck då de flesta människor håller med om att en hälso-och sjukvårdspersonal bör försöka ta reda på vad som stansning systemet i näsan, inte bara fokusera på blodig näsa.

Det har varit känt i nästan fyra decennier som dysfunktion av natrium / kalium-pumpen vid cellmembran orsakar depression renin funktion i njurarna. Detta problem kan åtgärdas genom att minska natrium intag och ökande intag av kalium. Magnesium är också en co-faktor i funktionen av denna pump och behövs för att det ska fungera. Således kan öka kalium och magnesium intag direkt förbättra källan till problemet och borde egentligen vara den första raden ansträngning av någon person med upplyftande blodtryck. Det finns ingen vinst för Big Pharma i en sådan lätt lösbart problem.

En annan ny studie förklarar att de traditionella riskfaktorerna för hjärtsjukdom är inte så viktigt i jämförelse med cirkulatorisk inflammation och de effekter det har på kroppen, inklusive den inducerade dysfunktion till din njure och deras renin-system. Med andra ord, Västra medicin teorier som främjar drogreor inte grundläggande hälso sanningar och existerar främst för försäljning av läkemedel och inte för din hälsa.