Lär dig mer kunskap om vitamin B

Per journaler tillgängliga vitamin B räknas som eightth vattenlösligt vitamin spelar en viktig roll i cellernas ämnesomsättning i kroppen. Konsumenterna bör veta att vitamin B är att betrakta som enda vitamin som vitamin C och D på marknaden. Nu massor av studier som visar att vitamin B är kemiskt förekommer i olika livsmedel. Konsumenterna bör veta att kosttillskott med alla åtta kallas som vitamin B-komplex på världsmarknaden. Konsumenterna bör veta att det finns olika former av vitamin B som B1, B2, B3 i vardagen. Konsumenterna bör veta att de har namnet vetenskapligt som vitamin B1 som tiamin, vitamin B2 riboflavin, vitamin B3 niacin eller niacinamide, vitamin B5 pantotensyra, vitamin B6 pyridoxin, pyridoxal, eller pyridoxamin, eller pyridoxinhydroklorid, vitamin B7 biotin, vitamin B9 folsyra , vitamin B12 varierade kobalaminer.

Konsumenterna behöver vitamin B på grund av dess stöd och god nedbrytningshastigheten som hjälper till att bibehålla frisk hud och muskeltonus, ökar immunförsvaret och nervsystemet fungerar, romote celltillväxt och delning av röda blodkroppar för att förhindra anemi, minskad risk för cancer i bukspottskörteln etc . Konsumenter av vitamin B borde veta att vitaminer är vattenlösliga som är ganska spridd i den mänskliga kroppen. Flera vitamin B fylls regelbundet om någon form av överskott utsöndras i urinen i människokroppen. Konsumenterna bör veta att vitamin B har betydelse i de obearbetade livsmedel mer nu för tiden på marknaden.

konsumenter kommer att hitta vitamin b koncentrerad till kött, och andra källor som potatis, bananer, linser, chilipeppar, tempeh, bönor, fiskleverolja, lever, kalkon, tonfisk, näringsmässiga jäst, öljäst, och melass. Konsumenterna bör hålla information om att den största källan till vitamin b är Marmite och Vegemite på världsmarknaden. Konsumenter av vitamin B borde veta att alkohol prescence i öl impaires de organ vitaminer förmåga utsöndrar i människokroppen. Konsumenterna bör veta att vitamin B har sin betydelse för att förändra flera brister i den mänskliga kroppen. Konsumenterna kan besöka onlinebutiker samla information om vitamin B för att på bästa sätt utnyttja vitamin B i kroppen.