Trista glädje lathern fejkade cancer för att få bröstimplantat

Trista JOY Lathern, duperade generösa Texans genom att ljuga om att ha bröstcancer och samlade in pengar för att få bröstimplantat. Den 24 år gamla Trista rakat även hennes huvud för att få det att verka som om hon genomgick kemoterapi.

En fördel för att hjälpa Lathern samla in pengar till kampen mot cancer hölls. Så många som två dussin individer och företag donerat pengar eller varor. Välgörenhetsevenemang Lathern snärjde fyra band, ett lotteri, en tyst auktion och en baka sale.She tillbringade $ 10,000 höjs att ha henne bröstförstoringar.

Den bluff uppdagades när Lathern kirurg uttryckte oro för att hennes $ 6800 bröstförstoring operation hade betalats från de stulna medel. Lathern fejkade hennes cancer berättelse och använde donationen beloppet att uppgradera sina friska bröst.

James pack, McLennan County Sheriff sade att Lathern ville ha bröstimplantat för att försöka rädda henne 7 månaders äktenskap. Trista sade att hon och hennes make hade äktenskapliga problem, och genom att berätta att hon hade cancer skulle få dem närmare varandra. Hon erkände senare att hon hade får $ 3.500 till en lokal plastikkirurg för en förstärkning och hade ett bilateralt förstärkning utförs i Austin, Texas, som kostar henne runt $ 6800.

Hon har anklagats för stöld genom bedrägeri över $ 1500 men under $ 20.000 /