nya diabetes behandlingar i utveckling

Uppskattningsvis 20,8 miljoner amerikaner har diabetes, men nästan en tredjedel av dem är omedvetna om att de har sjukdomen. För att hjälpa den läkemedelsforskning och Manufacturers of America (PhRMA) lanserar en kampanj för att förbättra diabetes medvetenhet och ge patienter med värdefull information om sjukdomen, hur den kan behandlas och de 56 nya läkemedel som nu utvecklas för att behandla sjukdomen genom Amerika farmaceutiska forskning företag.

diabetes översikt

Diabetes är en allvarlig metabolisk sjukdom där kroppen inte kan bryta ner glukos och använda den för tillväxt och energi. Det finns tre typer av diabetes:

• Typ 1-diabetes utvecklas när kroppen inte längre kan göra hormonet insulin;

• Typ 2-diabetes utvecklas när cellerna i kroppen inte längre använda insulin på rätt sätt. Nittio till 95 procent av personer med diabetes har typ 2-diabetes, som ofta utvecklas i äldre, överviktiga vuxna. Även om det drabbar alla raser, är typ 2-diabetes vanligare bland afroamerikaner, latinamerikaner, indianer, asiatiska amerikaner / Pacific Islanders och ledande populationer; och

• Graviditetsdiabetes utvecklas hos vissa kvinnor när de är gravida.

Diabetes kostar USA uppskattningsvis $ 132.000.000.000 ett år, enligt American Diabetes Association. Direkta medicinska kostnader för diabetesvård var ansvariga för 92 miljarder kronor. Indirekta kostnader, inklusive funktionshinder betalningar, förlorad tid från arbetet och för tidig död, kosta Förenta staterna $ 40 Mrd.

framsteg i behandling

Under det senaste decenniet har forskningen genombrott ledde till godkännandet av tre nya insulinpreparat för behandling av typ 1 och avancerad typ 2-diabetes. Och med början år 1995, har en rad ytterligare framsteg i behandlingen får människor med typ 2-diabetes för att mer effektivt hantera sin sjukdom.

En ny PhRMA rapporten visar de läkemedel som är under utveckling är:

• Ett läkemedel som minskar förhöjda glukos;

• Inhalerade former av insulin som inte kräver injektioner, däribland en form som inhaleras genom näsan, och

• En oral medicin som påverkar den mängd glukos återabsorberas av njurarna.

Eftersom dessa mediciner har olika verkningsmekanismer och olika biverkningar, kan kombinationsbehandling hindra patienter från att bli hypoglykemiska (med blodsockernivåer som är för låg) eller har allvarliga komplikationer såsom njurproblem.