hur man väljer den bästa servicen hemtjänst för mesoteliom patienter

Mycket av den vård som du kommer att få en mesoteliom cancerpatient ges i öppenvården, vilket inkluderar hemvård. På många sätt är hemtjänst för personer med cancer inte annorlunda än den hemvård som ges till människor med andra typer av sjukdomar.

En mesoteliom patienten kommer att behöva hjälp med kost och näring, fysisk terapi, hem medhjälpare hälsa, tal och respiratorisk terapi, personlig omvårdnad, känslomässigt stöd, frivilliginsatser, apotek, stöd från präster och andra typer av vård.
Även duktiga sjuksköterskor tjänster som innebär användning av en oncologysjuksköterska specialist, som är expert inom cancervården kan vara tillgängligt för hemvård behandling av mesoteliom patienten. Många av dessa samma tjänster erbjuds också som en del av hospicevård.

Några av hemtjänsten som kunde lämnas för mesoteliom patienten är:

-Kemoterapi

-Immunoterapi eller biologisk behandling (som använder olika delar av kroppens immunförsvar att bekämpa cancer eller minska biverkningarna av vissa cancerbehandlingar)

-Blodprodukter

-Smärtlindring

-Antibiotikabehandling

-Näringstillskott

-Antiemetisk terapi (behandling av kräkning)

-Hydrering (ge av vätskor, vanligen IV eller via ett matningsrör, för patienter som inte kan dricka tillräckligt med vätska). Dessa infusion behandlingar kan ges i hemmet av organ hemsjukvård.

Det finns några punkter som du måste tänka på om du vill ha massor välja det bästa hem agenturen för din vård. Du måste först och främst diskutera med din hälsa teamet att veta vilka typer av tjänster du behöver. Då kan du hitta byråer som erbjuder dessa tjänster.

Ta reda på om ackreditering, licensiering och certifiering av de byråer som du funderar på. Också ställa frågor om din blivande byråer kvalitet cancervård, vilken typ av erfarenhet de har med att tillhandahålla tjänster cancervård, och den kompetens och utbildning av personal vid de myndigheter som du funderar på.

Det finns ett antal frågor som du kan fråga när du tittar på en hemtjänsten:

certifiering

Är hemmet vårdgivare som du funderar på Medicare-certifierade? Medicare-certifierade program har träffat federala krav för vård och förvaltning. Hem vårdgivare är under noggrann uppsikt och kontrolleras. Medicare intygar endast byråer med kvalificerad omvårdnad. För att hitta ett Medicare-godkänd byrå hemsjukvård, kan du besöka “Home Health Jämför” på webben på www.medicare.gov. Detta användbart verktyg listas under sökandet bearbetar “Jämför Agenturer Home Health i ditt område” på sin hemsida. Det ger dig namn, adresser och telefonnummer till närliggande organ. Du kan också titta på kvalitet åtgärder och jämföra hur väl hemtjänst byråer handskas med vanliga hälsoproblem.

ackreditering

Är byrån du funderar ackrediteras av ett nationellt erkänt ackrediteringsorgan, såsom den gemensamma kommissionen? Du kan leta upp byrån på den gemensamma kommissionens webbplats på www.qualitycheck.org. Den gemensamma kommissionen är en oberoende, icke-vinstdrivande organisation som utvärderar och ackrediterar organisationer vård och program som frivilliga för deras granskning. Ackreditering är en viktig åtgärd för att välja kvalitet hälsovårdstjänster. Du kan be att få se resultatet av hemvård byråns senaste gemensamma kommissionen enkät.

referenser

Hur många år har byrån tjänat ditt samhälle? Kan byrån ge dig referenser från proffs cancervård, såsom en onkolog, onkologi sjuksköterska, cancer center, eller onkologi socialarbetare, som har använt denna byrå? Fråga efter namn och telefonnummer. En bra byrå kommer att ge dem till dig om du frågar. Prata med dessa människor om deras erfarenheter. Du kanske också vill kolla med din lokala Better Business Bureau, din lokala Konsumenternas, eller staten Attorney General kontor. De kan berätta för dig om klagomål har lämnats in mot byrån.

licensure

Är din blivande vårdgivare licensierade av ditt tillstånd? Flesta stater kräver licensiering av byråer hem hälsa.

Konsumentinformation

Har byrån har skrivit uttalanden som lista tjänster (inklusive cancer vårdtjänster), behörighetskrav, kostnader och betalningsrutiner, personal arbetsbeskrivningar och felbehandling och ansvarsförsäkring? Be att de skickar dig några broschyrer eller annan information som de kan berätta om sina tjänster.