hur hemgjord kolon rensningen kan hjälpa till att hålla dig i toppform

Rensningen din kolon är ett beslut som vi alla kommer att välja någon gång i våra liv. Det kan vara avsiktligt, frivilligt eller under tvång. När villigt, är det bra. Men utan entusiasm, följer det att det betyder att du var skyldig att göra det som ett resultat av flera hälso omständigheter. Hursomhelst får du kolon rengöras. Numera finns en mängd olika metoder genom vilka du kan få din kolon rengöras. Men vi kommer att utforska hemmagjorda metoder kolon rengöring.

lavemang
Lavemang är en mycket populär även improduktiva hemgjorda innebär kolon rengöra som har funnits ända sedan minst fem hundra hundra år sedan. I gamla tider, fann folk som att hetsa tarmrörelser, kan du lätt hälla vatten genom anus i tjocktarmen. Följaktligen började de ansöker om att till sig själva när de hade matsmältning problem och fann det svårt att passera deras avfall.

Lavemang är inte svårt att skaffa eller skapa. De är gjorda av en blandning av vatten och oljor, vilka är sprutade genom anus in i tjocktarmen förrän tjocktarmen är fylld och sedan startar avföring krävs. Poängen med denna teknik är att den är invasiv, pinsamt och unenjoyable. Dessutom är det inte något du kan göra när du är på resande fot. Du har fått vara inom gångavstånd till en toalett annars kommer du stå ut med den förlägenhet att göra det på dig själv. Hur är det för tanke!

De som använder den hemgjorda kolon rengöra lavemang kommer sannolikt att använda extra vatten kapacitet än de kommersiellt tillgängliga sådana, till exempel, en hemgjorda kolon rengöra lavemang innehåller ¾ av vatten, pepparmynta, rökelse eller fänkål. Ibland de kombinera en eller flera av dessa alla tillsammans eller till och med alla på samma tidpunkt. Det är viktigt att observera funktionen dessa oljor gör att få en individ att ha tarm åtgärder.

De fungerar som stimulatorer i tjocktarmen muskler som i sin tur krymper mata pallen i din kolon. Observera att om du nöja sig med detta val, måste du lägga till noll mer än 1-3 droppar av oljor till vattnet som du använder som lavemang. Trots att man mycket väl kan vara nöjd med detta, är det viktigt att du inser att tillämpa det är ganska knepigt. Det innebär att behöva ligga bekvämt, nära till toaletten, hotness av vatten är mellan 98 och 103 (98-103) grader Fahrenheit, påsen med lavemang hänga minst 2 meter ovanför kroppen etc.

Det är komplicerat saker och vad är mer, inte göra en omfattande jobb med att helt eliminera påverkade avföring fast vid sina kolon väggarna så om du letar efter de finaste hemgjorda kolon rengöra lösning, kanske du vill prova flera andra alternativ.