fördelarna med diabetes massage

Diabetes har kallats en världsomfattande epidemi. Enligt American Diabetes Association, 20,8 miljoner människor i USA, har 7% av befolkningen fått diagnosen diabetes. De rapporterar också att uppskattningsvis 62 miljoner andra amerikaner har diabetes, men vet inte om det.

Den diabetes epidemin har spridit sig genom varje del av världen. Diabetes påverkar för närvarande 246 miljoner människor världen över, och antalet väntas nå 380 miljoner före 2025.

Diabetes kan vara en försvagande sjukdom, samt de tillsatta stressiga daglig övervakning och själv medicinering kan öka belastningen på kroppen. Diabetiker löper risk för depression med en hastighet av fyra gånger den normala befolkningen. Massage kommer vanligtvis att öka en persons känsla av välbefinnande som har en positiv medicinsk effekt på diabetiker som är skäl nog att bli ompysslade.

Diabetes massage har följande fördelar:

Ett. Ökar blodcirkulationen och näring till dina fötter. Ökad cirkulation kommer att säkerställa att fördelarna med antibiotika till nedre extremiteterna där de behövs.

2. Ökad rörlighet i kroppen. Minskar stelhet och ömhet i extremiteter.

Tre. Förbättra hudåkomma som hjälper huden att se yngre och friskare.

4. Minska stelhet och täthet i muskler.

Fem. Förhindra skada på grund av rörelsehinder. Vissa diabetiker har väldigt lite känsla i fötterna.

6. Diabetes massage är avslappnande och diabetiker känns mindre trött.

7. Förhindrar skador och ökar förmågan att fungera i det dagliga livet.

8. Det kan förhindra förlusten av dina extremiteter till amputation!

Klicka här för att få friskare och må bättre med hjälp av massage diabetes hem.