en garanterad botande av diabetes

“Diabetes när diagnosen inte kan botas” Detta är den kommentaren som alla diabetiker måste lyssna redan från dagen för diagnos tills det ögonblick de förlorar sin kamp mot livet. Men i dag i denna moderna värld forskning och utveckling har nått sin topp. Inte bara den Allopathic men forskarna i alla andra medicinska områden har fokuserat sina kameror för att hitta botemedel för diabetes.

Många forskningsstudier hålls för att studera effekterna av livsstilsförändringar och läkemedel för att förebygga, fördröja och bota diabetes. Men frågan i varje diabetiker personer sinne är densamma och det är vad man ska göra tills resultaten av denna forskning studier blir tillgängliga?

Äntligen den medicinska vetenskapen släpar några steg bakom och den avgörande vetenskapen har lyckats hitta ett botemedel för diabetes. JA härdningen, även om det verkar otroligt men det är sant —- Detta är en magnetisk terapi av diabetiker person på ett specifikt sätt.

Några inledande stegen av magnetisk terapi som nämns här för din lätthet.

—- På mitten av ryggen satte Södra och Norra poler magnet för en ca 40 minuter. Detta bör göras efter en timme av måltid två eller tre gånger om dagen.

—- Den vänstra sulan och höger fotsula bör placeras på starka magneter gång om dagen i 15 minuter.

—- Den vänstra handflata och höger handflata bör placeras på starka magneter gång om dagen i 15 minuter.

—- För 4 till 5 gånger per dag magnetisk vatten bör vidtas.

Diabetiker bör använda magnetisk terapi dagligen för att förebygga diabetes och dess komplikationer.