diabetes återföring – ett naturligt botemedel mot diabetes

Diabetes återföring har varit ett mycket populärt ämne på sistone! Men det finns ingen aviserade botemedel för båda typerna av diabetes, det finns många diabetes experter hävdar att en naturlig botemedel för diabetes är möjlig. Och det kan vara enklare än du tror.

Tyvärr är läkemedelsföretagen fortfarande övertygad om att insulin är den bästa behandlingen för diabetes. Men tusentals drabbade bota sig själva varje år.

Hur gör de det? I slutet av den här artikeln kommer du att ha lärt dig 5 sätt att naturligt vända diabetes och så småningom bota den.

Varför ett naturligt botemedel är rätt runt hörnet?

Diabetes är ganska möjligen en epidemi! I Amerika ensam, har nästan 1 av 10 personer som fått diagnosen typ 1 eller typ 2-diabetes. Tyvärr är vår 21: a århundradet västerländska kost hjälper inte orsaken.

Men om du reser norrut i USA till ett land som heter Grönland, hittar du precis tvärtom. Forskarna fann en gång en eskimå stam som hade nästan inga fall av utvecklad diabetes. I själva verket skulle ungefär 1 av 2000 personer anses vara “borderline” eller diagnostiseras.

Och eftersom våra kroppar är inget blyg av mirakulösa, kan du kanske att vända diabetes med ett hälsosammare liv och annan kost. Här är några grundläggande tips du behöver för att försöka avvänja dig bort av insulin.

diabetes återföring tips

Ett. Du ska omedelbart börja att dricka mycket vatten under hela dagen. Vatten fungerar en högtrycksspolning av kroppen och börjar göra det köras mer effektivt. Friskare celler är också en biprodukt av alltid stannar hydratiserade. Män bör dricka minst 12 koppar om dagen och kvinnor bör dricka minst 9 koppar.

2. Du bör också titta på din diet annorlunda. Till exempel, vet du uppenbarligen att socker inte är bra för din diet. Därför bör du börja avvänja dig bort av kolhydrater som kommer att eliminera en hel del socker.

Tre. Du bör försöka att äta mycket protein. Protein är nödvändigt för cellmembran reparation som kan vara ansvarig för att cellerna börjar att acceptera insulin igen. Att äta en kost som är rik på protein är bra för din kropp, men ännu bättre för din diabetes. Livsmedel rika på protein är kött, mejeriprodukter, nötter, skaldjur och soja.

4. Motion är oerhört viktigt eftersom motion hjälper till att skapa friskare celler som inte är diabetiker benägna. Visste du att din kropp gör nästan 100.000 nya celler i några sekunder? Målet med din nya livsstil skulle vara att skapa friskare celler!

Fem. Grönsaker är ett bra mellanmål som är låga i kolhydrater (socker) och högt i fiber, som också hjälpa spola kroppen. Grönsaker är laddade med mineraler och vitaminer som är nödvändiga för att göra friska celler. Ett bra tips är att köpa massor av färska grönsaker och städa upp dem och skär upp dem för enkel åtkomst.

festsockersjuka hemma

Dessa tips är bara toppen av isberget. Tänk dig att din läkare säger att du inte längre behöver ta insulin för din diabetes. Detta skulle vara i 4 veckor med vår 100% garanterad Diabetes Återföring avhjälpa rapport.

diabetes återföring