stamceller behandling Tijuana – stamceller behandlingar som är tillgängliga i Tijuana

Med stamcellsforskning och tillämpningar i stort sett begränsad i USA, har många människor tagit till hoppar gränsen för stamceller behandling Tijuana. Flera utmärkta och pålitliga kirurger i Mexiko utför behandlingar stamceller med stöd av regeringen och det medicinska samfundet. Det finns flera sjukhus som har öppnat i Tijuana område som är specialiserade på behandlingar stamceller och andra kontroversiella behandlingar. Det finns läkare i USA som kommer över gränsen med sina patienter att utföra procedurerna i Mexiko som är olagligt i USA. Eller det finns många kliniker i Tijuana och det omgivande området som kommer att tillhandahålla tjänster.

Läkare och kliniker i södra Kalifornien tar patienterna till Mexiko för att genomföra förfarandena i de specialiserade sjukhusen där. Tijuana stamcellsterapi är en populär medicinsk turism industrin, men nu amerikanska läkare utnyttjar möjligheten också. Det tillför en helt nytt element till medicinsk turism. Läkarna reser tillsammans med sina patienter. Detta är ett bra alternativ för människor som är oroade över nivån på säkerhet och omsorg i Tijuana kliniker. Patienter som vill gå till en läkare som de litar väljer amerikanska läkare över mexikanska läkare.

Att gå till en amerikansk läkare som reser till ett förfarande kostar en ansenlig mängd mer än en mexikansk läkare. Många andra människor att hitta de mexikanska klinikerna en stor upplevelse. De väljer att gå till en Tijuana klinik för deras fulla behandling och inte bara deras förfarande. Detta hamnar kostar mycket mindre än att se en amerikansk läkare. Stamcellsforskning Mexiko backas upp av regeringen och är i full gång. På många sätt har de en fördel gentemot USA sedan sin takt i obehindrat med juridiska frågor.

Detta är inte den enda behandling som amerikanska patienter söker sig i Mexiko. Hjärt behandling Mexiko är också en populär medicinsk turism destination. Stamcell behandlingar används i Mexiko för kritiska hjärtpatienter. Det är ett alternativ som inte finns i USA. Många hjärtpatienter är på väg mot gränsen för att få en behandling som kan förlänga deras liv än vad som kan göras i staterna. Patienterna bör vara säker på att bekanta sig med de förfaranden som mexikanska sjukhus för att se till att lämpliga åtgärder vidtas och att patienten är bekväm med de alternativ som finns för honom eller henne.