meditation på ett enkelt sätt

meditation är en andlig upplevelse. Det är helt enkelt en enkel metod för att koppla av kroppen och lugna sinnet och som vem som helst kan lära sig och njuta. Meditation är en mycket lugnande sätt att hantera den oro och stress vardagen. Den önskade syftet med varje meditation är att kanalisera vår medvetenhet i en mer positiv riktning genom att helt omvandla ett sinnestillstånd. Den enskilde förbereder att meditera oftast börjar med att utnyttja sin medvetenhet, till exempel fokusera sitt sinne på ett visst objekt, eller “lyssna på tystnaden mellan tankarna” och genom att ignorera distraktioner i världen omkring oss, genom att fokusera ditt sinne när du ser det drivande av. Precis som en idrottsman träning, varje gång du mediterar det är utbildning en av dina muskler och på det sättet du gör ditt sinne starkare.

Men mer än något meditation en stor välsignelse för ens personliga utveckling som det visar mer positiv energi till livet i stort. Meditation hjälper också dig att lindra stress och ger sinnet som ultimat fred. Meditation lugnar din kropp och själ, så att ditt nervsystem att fungera när det är som bäst, som producerar hälsosamma “må bra” kemikalier som serotonin och endorfiner, som motverkar den konstanta flod av gifter i vårt system orsakas av stress och ångest i våra hektiska liv . Meditation är också en mycket effektiv teknik för att förbättra kreativitet och problemlösning kapacitet.

Meditation är en mycket lugnande sätt att hantera den oro och stress vardagen. Meditation är en term som används av ett stort antal religioner, men alla har samma mål, att väcka medvetandet hos utövaren till en stat där han kan komma till en upplevelse av “uppvaknande”, “frigörelse”, “upplysning”. Den historiska Buddha själv, Buddha Shakyamuni, sades ha uppnått upplysning medan mediterar under ett Bodhi-träd.

Många människor i den här världen vill meditera, men de vet inte hur man mediterar eller inte vet var jag ska börja. Tja, kan man gå för en guidad meditation. Men det är väldigt svårt att hitta en bra instruktör och Bortsett från att många människor ibland kan ha svårt att schemalägga tid i deras upptagna liv för meditation.

Men, skulle du bli förvånad över att veta? Att med enkla lugnande ljud från en Zen trädgård med meditation skålar detta kan hjälpa dig att lugna ner dig och uppnå dessa stater. De subliminala ljud vågorna hjälpa dig att lugna ditt sinne, för att koncentrera sig lättare och kommer att få dig meditera djupt djupa nivåer, precis som en Yogi. Det kommer att få dig att uppleva dessa nivåer, som endast upplevs av avancerade utövare som har tränat i många år. Jag kallar det Serenity och det gör mediterar lätt. Hypnotic Yogi Research Institute har gjort forskning på att finslipa Serenity.

Serenity kan ge dig många fördelar i livet. Det kan hjälpa dig med hälsan genom att inducera positiva tankar i ditt sinne. Det kan hjälpa dig att minska ditt blodtryck. Meditation är mycket användbart för människor som är ohälsosamt och försöker minska i vikt. Ja, det hjälper i viktminskning. Dessutom ger Serenity dig styrkan att klara av de dagliga påfrestningar som uppstår vid tung trafik, kontorsarbete tryck och mer. Meditation är ett säkert och enkelt sätt att balansera en persons andliga, fysiska, känslomässiga och fysiologiska tillstånd.