hur man kan bli av med hud taggar säkert

Hud-taggar är små utväxter på kroppen, verkar de nästan var som helst, och om de är irriterande eller i ett område där de är ständigt irriterad är inte en hälsorisk, men mer en kosmetisk fråga. Det finns olika sätt att lära sig att bli av med hud taggar, men innan du gör det, kommer du vill vara säker på att de är ofarliga. Dessutom är de oftast anses kosmetisk så inte kan omfattas av din försäkring.

Naturligtvis, innan du tar bort dem måste du veta att de är verkligen taggar och inte något annat. De som har någon typ av hår som kommer ut av dem, bör de som kan vara rolig färgad, eller de som har en konstig form på dem ses innan du försöker ta ut dem.

Dessutom har ditt utseende vårdgivare på dem som har vuxit snabbt, ser mer ut som en mullvad eller har vuxit i ett kluster form. En sann tagg är bara normala celler som har vuxit ur din kropp istället för platt som vanligt. De har också normalt inte har nerver som kör dem, med andra ord, har ingen känsla.

Nyp och manipulera tillväxten, bör du känner bara en mild dragning på den omgivande vävnaden. Om du känner smärta, ska du inte ta bort den förrän den har checkats ut.

Du kommer att kunna hitta flera enkla metoder för borttagning och vissa är lättare än andra. Om det är en stor en, har det förmodligen en hel del blodtillförsel varför läkaren bör nog hantera dem. Du kan prova metoderna nedan, eller några av de borttagning skin tag som du hittar på nätet.

Många människor hamnar rakning små taggar bort, bara i en normal bada rutin. De tror att de skär sig med rakblad och bara utöva påtryckningar för att stoppa blödningen. Detta är vad som händer med de flesta små sådana, de är helt enkelt rakat av. Du kan använda samma metod med några av de större, bara vara proaktiv om bakterier, använd en antiseptisk kräm efter att du har slutat blöda.

Ett annat alternativ är att använda ett par vassa saxar, medan detta kan göra några blödiga, kommer det att fungera. Bara vara redo att ta itu med ett litet snitt. Du kommer också vill se till att saxen är steriliserade, kan infektionen vara ett problem. Lite trippel antibiotikum efter ingreppet kommer att hjälpa dig att läka snabbare och minska risken för infektion.

En annan metod är mindre visuellt. Du kommer att använda ny tandtråd för att stoppa blodflödet. Knyt tråden tätt vid basen av taggen, vänta några dagar och det skulle lossna på egen hand. Bara titta efter infektion, om området blir rött eller svullet, har du ett problem.

Din vårdgivare kan ta bort dem också. De kommer att använda ett kirurgiskt instrument och lite bedövande medicinering. Kom bara ihåg, är en annan att bli av med dem är en sak, vilket gör att det inte är något annat. Om du inte är säker på vad det är, se din läkare först, och sedan ta bort dem hemma med hjälp av någon av de många metoderna ovan.