förhållandet mellan hjärtsjukdom och njursjukdom

När du lider av någon typ av hjärtsjukdom, kan upprätthålla en hälsosam livsstil vara mycket svårt. Vi alla behöver äta hälsosamt, upprätthålla en god regelbunden motion rutin och ha regelbundna kontroller från vår vårdgivare. När hjärtsjukdom inte förvaltas väl effekterna på våra njurar kan vara katastrofala.

Den njurarna jobb är att filtrera blodet att ta bort cancerframkallande ämnen som vi tar i dag genom intag av en mycket raffinerade och förädlade livsmedel. Dessutom tar också bort överflödig vätska från blodet. Njurarna filtrerar midjan produkterna från blodströmmen genom att använda det naturliga trycket av blodtillförseln.

När detta överskott vätska inte vara bort så hjärtat måste arbeta hårdare för att pumpa blod i hela kroppen genom att öka vårt blodtryck. Högre blodtryck kommer att orsaka mer skada på våra njurar orsakar mindre vätska och toxiner avlägsnas från blodbanan.
Som ni kan se cykeln av hjärtat skadar njurarna vilket i sin tur orsakar mer skada på hjärtat är en ledande dödsorsaken för patienter som lider av hjärtsjukdom. Denna viskösa cykel måste vara kontroll så snart som möjligt innan permanenta skador görs för att de drabbade organen.

De främsta orsakerna till njursjukdom är följande:

Minskat blodflöde till njuren orsakas oftast av igensatta artärer. Arterioskleros, kongestiv hjärtsjukdom, plack eller fetthaltiga avlagringar som innehåller stora kvantiteter av kolesterol och triglycerider i blodet kan alla orsaka ett minskat blodflöde till njurarna.

Akut tubulär nekros (ATN) är död vävnad gör till en förlust av syre till njuren. Långsiktiga minskade syre till njuren kan orsakas av kronisk hjärtsjukdom, tilltäppta artärer, blodbrist, järnbrist, cyklar cell anemi och infektioner såsom akut blodförgiftning. Kortvarig förlust av syre till njuren kan orsakas en hjärtattack eller genom direkt njurskada.

Skada på njurarna kan vara resultatet av överexponering för metaller, lösningsmedel, läkemedel och andra föroreningar.

Stora mängder av alkohol kommer att orsaka döden av muskler och organ vävnad. När vävnaden dör myoglobin släpps in i blodtillförseln. Myoglobin är mycket giftigt för den renala tubulära epitel och kan orsaka njursvikt. En av blodet test gjort efter en hjärtinfarkt är testningen för mängden myoglobin i blodströmmen. Den större mängden myoglobin hittat har en direkt korrelation till mängden skador på hjärtmuskeln från en hjärtattack.

Högt blodtryck kommer också orsaka skador på filterprocessen i njurarna.
Förebyggande åtgärder är alltid bättre än att bota och att veta att du är i riskzonen för hjärt-eller njursjukdom bör gå långt i din förmåga att förhindra långsiktiga skador på dessa vitala organ. Vidta åtgärder idag för att upprätthålla en stil hälsa liv och förbättra livskvaliteten.

Vanliga vitaminer och mineraler och kan hjälpa till med att förebygga sjukdom, såsom vitamin A, vitamin B, vitamin C, vitamin E, Cranberry Juice, Naturliga diuretika och vitlök.

Vitamin A är en känd antioxidant och kan hjälpa den mänskliga kroppen i läkningsprocessen. Vitamin A lagras i lever och fett celler i den mänskliga kroppen och kan nå toxiska nivåer. Ta inte mer än den rekommenderade dosen av vitamin A.

Vitamin B tillsammans som ett team utföra viktiga biologiska processer inklusive medhjälp i läkningsprocessen för hjärtsvikt och minskar vätskeretention. Det krävs för utvecklingen av röda blodkroppar.

C-vitamin har visat att bekämpa utvecklingen av cholesterol sätter i artärerna. Inom några timmar efter med vitamin C-patienter visade en kraftig nedgång i kolesterolhalten i blodet. Ta 1000 till 5000 mg dagligen.

Vitamin E är känt för att hjälpa de röda blodkropparna att leva längre och hålla dem från att bryta ner för tidigt.

Tranbärsjuice kan också bidra till att förebygga njur-och urinvägsinfektioner. Om du tar Waran sedan kolla med din läkare innan du använder tranbär.

Naturliga diuretika finns i tranbär, något som har koffein och äppelcidervinäger. Frukt och grönsaker som vattenmelon och gurka innehåller mycket vatten och kommer att bidra till att öka urinering.

Vitlök motverkar den vanliga resultat av höga fetter i kosten och att minska högt blodtryck.

Denna rapport är näringsmässiga karaktär och inte tolkas som medicinsk rådgivning.

Rådgör alltid med din läkare innan du använder den här informationen.