Core Fitness övningar för magen och ryggen

Kanske var det ett exempel när du gjorde några kraftfulla hushållsarbete och försökte lyfta något tungt. Och plötsligt kände en stickande ryggsmärtor. En rättvis diagnos kan vara att du kan ha en svag kärna. Vad är din “core”? Egentligen är det säte för makten för hela kroppen. Du kanske har hört talas om begreppet “grundläggande utbildning” på TV och i fitness tidningar. För att vara specifik, är grundläggande utbildning förstärkning av din “core” – din mage, muskler bål och djupa muskler som TVA eller Transversus abdominis. När du har uppnått grundläggande styrka, skulle det betyda utmärkt fysisk kondition och förbättrad prestanda av fysiska aktiviteter speciellt om du är en idrottsman för fritids-eller konkurrerande syften.

Core Fitness skulle också innebära minskad ryggsmärta som ibland ryggsmärta kan orsakas av spända muskler. Bortsett från en svag kärna, kunde andra bakomliggande orsakerna till ryggsmärtor vara inkompetent utförda övningar som anstränger musklerna eller skelettet. Män och kvinnor i alla åldrar klagar på ryggont och i själva verket är det en av de vanligaste krämpor och obehag som kan vara allt från akut till kronisk. Svåra ryggsmärtor kan även kräva sjukhusvård eller operation och ibland kan det orsaka funktionshinder. Genom grundläggande utbildning, kan ryggont vara anmärkningsvärt förebyggas och med några enkla övningar på det.

Till exempel skulle en skada i ryggen som ett diskbråck vara alarmerande och följaktligen kan orsaka en fot flopp. En fot flop inträffar när du bokstavligen måste dra benen som nerverna har somnat. I detta fall är en operation ändamålsenligt. En alternativ lösning för detta fall, däremot, är epidural injektion av steroider som kan ge omedelbar lindring. I svåra fall av ryggont och skador, är det viktigt att ändra din livsstil vilket i princip innebär att ha en bra kost och regelbundna rätt övningar för att vara på väg på wellness.

Du kan skonas från att gå under kniven igenom massor av flexibilitet övningar och intelligent magträning inte bara för att åtgärda ditt ryggont och skador, men intressant att platta abs också. Genom grundläggande utbildning, kan du uppnå kondition, dvs, en förstärkt bas och arbetshäst för din kropp. Du kan börja ta till ett rehabiliteringsprogram efter en svår ryggsmärta eller skada, men så småningom, genom regelbunden grundläggande utbildning och flexibilitet träning, kan du rätta din rygg smärta eller skada. Kärna träning inte bara innebära sedvanliga rutiner body building men kan innebära boll arbete.

Som en patient med diskbråck bekände, efter flera år av utbildning, har grundläggande övningar gjort honom att uppnå en större förbättring från hans ryggvärk problem. Visserligen kan en del av oss försummar att ta hand om musklerna som de tyckas trivialt, men det är faktiskt mer uppmärksam på de muskler som kan göra oss vältränad och bra och det kan vara en förebyggande åtgärd eller botemedel mot ryggsmärtor som mest människor försummar ofta, alltför. Men ryggont är inte något att vara bara lättvindigt. I vissa fall kan ryggont vara oviktiga, men i andra fall kan ryggont vara så försvagande och det kan också signalera en annan bakomliggande sjukdom.

Det finns många core träning och träningsprogram som finns på nätet, i filmer och trovärdiga böcker eller publikationer. Innan tillgripa något av dessa pass, kan det dock vara klokt att söka råd från din läkare för att få en garanti för att dessa pass är säker och lämplig för dig.