bröstcancer – 3 kraftfulla sätt att andligt läka cancer

Det finns många saker som den moderna medicinen inte kan förklara. Många som har fått diagnosen bröstcancer blir bättre, och andra som har den bästa sjukvården ibland inte. Ja, är tidig diagnos till hjälp, men även om du är i de senare stadierna finns det saker du kan göra för att utnyttja din andliga helande energi. Nedan finns tre saker som hjälper dig:

1) tro fruktar inte

Oavsett vad din religiösa tro, med tro och uppmanade den oändliga kraften i universum hjälper. Böner besvaras alltid om du frågar på rätt sätt. Rädsla kan blockera din uppmaning om hjälp och anslutning till denna makt. Om du har bröstcancer den bästa tiden att fråga ditt inre jag om hjälp är när du går till sängs på kvällen eller på morgonen när du vaknar. Detta är den tid då du rädd medvetandet är inte fullt aktiv, och du har en bättre koppling till ditt undermedvetna. Det undermedvetna är din direkt anslutning till den oändliga kraften i universum.

2) en positiv inställning

Doktorn är fortfarande inte kan förklara varför vissa patienter “mirakulöst” blir bättre och andra inte. En förändring i ditt tankesätt och hur du tänker och känner om dig själv kan få fantastiska resultat i att hjälpa dig att återställa. Men, när du slåss bröstcancer hålla en positiv attityd är lättare sagt än gjort. Du måste använda din hjärna att fokusera på ett positivt resultat. Om du märker negativa tankar smyger in, bor inte på dem. Ändra dina tankar och ersätta dem med positiva tankar. Detta kommer att ta praktiken men ju mer du övervaka dina tankar desto bättre kommer du att bli på att förändra dem. Detta gör att andlig energi att flöda genom kroppen och läka dig. Fokusera på negativa tankar kan blockera den energi din kropp behöver för att läka. Om du har svårt att fokusera på positiva tankar och sedan bedriva en verksamhet som tar dig bort från de negativa tankarna.

3) visualisering och affirmationer

Det är ett väl dokumenterat faktum att fransk psykolog Emile Coue hjälpte läka hundratals patienter genom att lära dem att upprepa följande bekräftelse varje morgon och kväll:

“Varje dag, på alla sätt, jag blir bättre och bättre”

Men tänk om du tanklöst upprepa affirmationer utan visualisera de ändringar du vill ska hända, får de resultat du önskar aldrig komma till stånd. Visualisering gör ditt medvetna sinne för att ansluta till ditt undermedvetna och ditt undermedvetna har direkt tillgång till din kraftfulla inre. Du måste också tro på affirmationer du upprepar. Om du medvetet upprepa affirmationer men tror inte dem ditt undermedvetna kommer att svara genom att blockera din anslutning till Ande. Nedan är en lista över affirmationer som du kan använda:

»Divine Light helar mig nu
»Mina celler absorberar helande energi och kärlek
»Mina friska celler producerar en sund kropp
»Min kropp är cancer fri
»Jag lever en hälsosam livsstil
»Mitt immunförsvar är stark och frisk
»Jag släpper min rädsla
»Ljuset är alltid med mig
»Du är en strålande och magnifik varelse
»Jag är välsignad med styrka och helhet
»Mina celler absorberar näring
»Mina celler är levande och frisk
»Jag är välsignad med hälsan
»Jag behöver inte längre kämpa
»Jag är hel och väl
»Helande energin strömmar genom min kropp
»Jag lät kärlekens kraft bota mig
»Jag får perfekt hälsa i min kropp
»Min ande aldrig kan tas ifrån mig
»Jag ger min kropp full behörighet att läka
»Mina celler är cancer fri
»Min behandling är effektiv
»God hälsa och jag är en
»Jag släppa alla negativa tankar om min kropp
»Den grundläggande orsaken till min smärta läker nu
»Jag är källan till min hälsa
»Jag är djupt älskad och omhuldade alltid
»Jag fortsätter att ta emot helande kraft
»Mina celler absorberar ljus och kärlek
»Du fortsätter att få helande energi
»Varje dag, på alla sätt, jag blir bättre och bättre