mesoteliom – min diagnos

Mitt namn är Itzik Keidar och, jag klarar, ganska bra med “cancer” “diagnos” och “behandlingar” (För mig är de bara ord ..!). Det har gått 12 år sedan jag hade en operation för att ta bort min typ av cancer och tackar Gud ? …

Jag är fortfarande besegra det, hela vägen ?! ?

Här är min historia.

12 år sedan hade jag en cancer melanom hud.
Melanom är inte så smärtsamt som mesoteliom men det är verkligen så ont, och det fick tas bort.

Efter operationen, informerat min läkare mig att jag förmodligen kommer att få samma cancer i 2 år, om inte jag ska besöka sjukhuset varje dag under de kommande 3 åren och få interferoninjektionerna.

Jag minns att jag tänkte för mig själv … “Om jag ska följa läkarens rekommendationer, kommer det att göra mig medveten om ordet” cancer “varje dag och skulle ge den befogenhet att detta ord inte förtjänar.

Jag rekommenderar inte att du ska göra samma sak, men oavsett min frus åsikt, tog jag ett beslut, inte bara att förkasta de behandlingar, men också för att ignorera de periodiska medicinska surveillances. Djupt i mitt hjärta, jag visste! Att om Gud skulle besluta att ta mitt liv då blir det så …

Idag, 12 år senare, är jag ignorera, även, ordet “kolesterolet” och stick till min insikt om att

Döden är en del av livet!

Acceptera denna insikt ensam förändrat hela mitt liv.

Att ha modet att göra vad jag gjorde, måste man ha en mycket stark tro. För mig var det mer än en tro,

Jag visste att allt kommer att bli okej.

:;:;:;

Jag tycker det är en riktigt bra sak som du går upp information för att göra dina beslut ?.

Eftersom min far dog i lungcancer ?, ? Jag vet hur svårt det är att klara det utan att tillräcklig information finns tillgänglig. ? Jag tror ?, ? att kunskap och information är en mycket viktig del i processen att besegra mesoteliom ? cancer eller någon annan typ av cancer.

Förstå att du, eller någon i din familj, är den som,
inför mesoteliom diagnos och att du har rätt och
förmågan att fatta beslut själv, är främst att tänka på ?.

Bara du vet vad du verkligen kan ?!

När du ber om svar och du känner dig förvirrad ?, ? komma tillbaka hit och fråga.
Jag är alla här för dig och jag kan peka dig till några bra mesoteliom resourses. ?

Du är inte ensam ?!

tacka dig,

och lycka till med din resa!
uppriktigt ?, itzik keidar ?