goda nyheter om prostatacancer

När det gäller prostatacancer, är saker ser inte mycket ljus. Åtminstone de inte ser i det förflutna. Sjukdomen dödar tusentals varje år och behandling för prostatacancer är hårt och svårt. Dock har en häpnadsväckande upptäckt gjorts som kommer att börja förändra sätten att prostatacancer behandling.

I slutstadiet av prostatacancer var ett mycket stort bekymmer för läkare och forskare, eftersom det vid denna tidpunkt, inte patienter kroppen inte reagerar på någon behandling alls. För de patienter med prostatacancer, börjar saker och ting att bli bättre och bättre. Ett nytt vaccin upptäcktes att faktiskt kan prolog livet för en person som lider av långt framskriden prostatacancer. Studier har visat att den person som ges detta vaccin kommer att leva nästan fem månader mer. Tänk hur underbart är det. Innan det fanns inget annat alternativ för patienter med prostatacancer som hittades i den här avancerade tillstånd utan att vänta på sin död. Nu, på grund av detta vaccin mot prostatacancer, har saker och ting förändrats.

Forskarna vet inte hur länge detta vaccin kommer att hålla prostatacancer i schack, men det är definitivt en mycket ljus början. vissa celler bildar prostatacancer: s patienter immunförsvaret togs och kombinerades med andra celler i prostatacancer tumör. Denna modifierade cell som resulterade faktiskt vaccinet. Tre sådana doser gavs till ett antal patienter som hade avancerad prostatacancer i två månader. Vaccinet stimulerar immunförsvaret att söka och sedan förstöra prostatacancerceller som finns i din kropp. Till skillnad från andra vacciner, är som utformats för att förebygga sjukdomar, försöker prostatacancer vaccinet faktiskt att bota sjukdomen.

Resultaten var häpnadsväckande. Mer än hälften av dessa människor levde fem månader kvar än de hade väntat. Dessutom har alla patienter med prostatacancer som har varit en del av studien visade en förbättring i deras prostatacancer skick. Några av dem även visade en fantastisk minskning av nivåerna av protein som är ansvariga för prostatacancer. Det vill säga att prostatacancer började utvecklas långsammare än tidigare.

När första visar denna fantastiska upptäckt, många var skeptiska. Men se resultaten och dörren som denna prostatacancer vaccin öppnas, var de flesta av dem övertygade. Det finns fortfarande några saker som måste kontrolleras om denna prostatacancer vaccin, men du kan överväga detta en milstolpe icke desto mindre.