diabetes recept för din huvudrätt

Det finns en massa människor där ute som tenderar att tro att man måste svälta sig själv, om man lider av diabetes. Men det är inte sant alls. Även om det är lämpligt för dig att ta hand om dig själv och din kost med diabetes, det gör det inte alls att du behöver beröva dig av något livsmedel variation alls. Vi har här för dig några fantastiska stora recept kurs diabetes som är bra för gommen och för er hälsa också! Följ dessa recept och du är säker på att njuta av varje en av dina måltider!

För att göra huvudrätter ljusare, bör du välja ljusare kött och även trimma fettet från dem innan tillagning dem. På så sätt kommer du att ytterligare minska kalorierna. Här är några hälsosamma huvudsakliga kötträtter för dig:

teriyaki nötkött spiraler

1 kopp spenat
¼ kopp grön lök, hackad och låg salthalt teriyakisås
½ dl hackad vatten kastanjer
1 £ nötkött flanken biff
Salt och peppar

Ta spenaten stjälkar ut och skiktning bladen på varandra, skär dem diagonalt i tunna strimlor. Blanda remsorna, lök, vattenkastanjer och teriyaki sås. Trimma fettet från köttet och göra grunt 1-tums snitt på varje bit.

Placera biffarna i mellan 2 bitar av plastfolie och dunkar med en lätt hand så att små rektanglar av dem. Efter att ha tagit dem ur sjal, kappa köttet med kryddor. Sedan sprida spenatblandningen också. Rulla varje köttstycket och fäst dem med tandpetare. Skiva i mellan tandpetare för att få en “tunna skivor. Trä dessa skivor i metall grillspett, pensla dem med teriyaki sås och grilla tills gjort.

citron peppar biffar

2 benfritt nötkött ländryggen biffar, skuren i 1 “tjocka bitar
1 tsk vitlök, hackad
1 msk oregano, krossade
¼ tsk mald peppar
1 tsk citronskal, riven
1 tsk matolja

Ta bort fettet från köttet. Blanda de övriga ingredienserna och päls det jämnt på båda sidor av biffar. Du kan antingen kolgrill eller gasgrill biffar. Grilla långsamt på svag låga i 15-18 minuter, beroende på hur du vill att dina biffar gjort, vända dem när de gjort halvvägs. Du kan skära köttet i tunna strimlor, över säden, före servering dem.

För att halstra dem, kan du placera köttet på en ouppvärmd rack en broiler pan. Du kan aktivera dem när de är halvvägs klar och vända och koka dem tills gjort.

apelsin-glaserade fläskkotletter

4 benfria ¾ “fläskkarré kotletter
¼ kopp sockerfri apelsinmarmelad
2 tsk dijonsenap
¼ tsk cayennepeppar
1 tsk citronsaft
Salt och peppar

Blanda alla ingredienser utom kotletter och kryddor tillsammans i en skål. Trimma fettet från köttet och strö dem på båda sidor med smaksättning. Grilla kotletterna, borsta dem ofta med glasyr blandningen, tills gjort.

Var noga med att göra din diabetes recept med magert kött och använda låg-natrium och socker-fria ingredienser och du kommer att kunna konsumera hälsosamma, men välsmakande måltider trots din diabetes.