det senaste tillskottet i kampen mot diabetes – Actos

Före 1920-talet Diabetes ansågs vara en dödlig sjukdom. Detta är inte längre fallet eftersom vi nu vet vad som orsakar det. Men diabetes kan fortfarande betraktas som en tyst mördare om de lämnas obehandlade och oftast symtomen ses först efter vissa hälsorelaterade frågor observeras hos patienten.

Diabetiker har tillstånd där kroppen lider av (socker) blodsockernivåer som är konstant hög. När socker kvar i blodet och stiger till farliga nivåer det kan leda till livshotande tillstånd. För god hälsa nivån av blodsocker måste hållas inom ett mycket snävt intervall. Kroppen underlåter att göra detta när det inte kan göra sitt eget insulin eller när den inte svarar korrekt på insulin. Actos Generiska Actos – är komposition pioglitazonhydroklorid ordineras främst för patienter med icke-insulinberoende typ 2 socker diabetes, även känd som vuxendiabetes.

Insulin är att hormon som produceras av cellerna i bukspottkörteln, som gömslen stärkelse, socker och andra livsmedel i en enklare socker som kommer ut i blodet och passerar sedan lättare i kroppens celler där det används för energi. Blodsocker är den primära energikällan som kroppen behöver hela tiden för att bibehålla god hälsa. Men blodsocker eller glukos i överskott kan orsaka skador på kroppen.

För korrekt kroppsfunktion glukos är en viktig ingrediens som ger den energi som krävs för den löpande verksamheten. Kroppen får sin glukos behöver från maten vi äter som rötas och bryts ned ytterligare för att producera enkla socker glukos i levern. Denna glukos cirkulerar i blodet som väntar på att komma in i celler och används som bränsle.
Actos är det senaste tillskottet till thiazolidinediones (TZDs), en klass av läkemedel som hjälper kroppen genom att öka känsligheten för insulin i kroppens celler. Detta gör att blodsockret att passera lättare in i cellerna där det behövs för frisk cell metabolism och tillväxt.

Ofta ordentlig kontroll på kost tillsammans med ett träningsprogram är tillräckligt bra för att kontrollera blodsockernivån. Det blir emellertid ibland svårt med moderna livsstilar och måste stödjas med medicinering. Generic Actos sedan allmänt rekommenderas och ordineras tillsammans med rätt kost och motion för att framgångsrikt styra blodsockernivån.

Köp Actos, ett oralt läkemedel finns i 15mg och 30mg doser, vilket måste tas endast en gång dagligen helst under dagen. Det är ibland också rekommenderas i kombination med insulin och andra läkemedel och måste tas alltid precis som ordinerats av din läkare.

försiktighetsåtgärder och biverkningar

Det är viktigt att diskutera med din läkare hur Actos kan interagera med andra mediciner som du redan tar i någon form. Också informera din läkare om alla naturmedel eller kosttillskott du tar. Din läkare kommer att behöva veta ditt fullständiga sjukdomshistoria särskilt om eventuella allergiska tillstånd, svullnad (ödem), problem med hjärta, lever, ögon och syn.

lagring

Affär Actos borta från fukt och värme och vid rumstemperatur.

viktig

Actos läkemedel är inte avsett för behandling av typ-1 diabetes.