äta rätt att sänka din socker

Diabetes är ett tillstånd som miljontals människor att hantera på daglig basis. Personer med diabetes bör vara medveten om mat och dryck som de konsumerar. Oavsett om du har en naturlig diabetes hela ditt liv eller har nyligen diagnostiserats med typ 2-diabetes, är det viktigt att du deltar i sunda matval.

Majoriteten av maten val bör baseras på en hel livsmedel. Whole Foods är naturliga och ekologiska livsmedel. Dessa livsmedel skapas med högsta standard och är lämpliga för personer med sjukdomar som diabetes, glutenintolerans och andra villkor. Titta alla ekologiska livsmedel och stormarknader i ditt område.

Vilken mat val bör människor med diabetes gör att hantera sin diabetes blodsocker? Först, tänk på naturen som grönsaker och frukt. Naturen har gett en mängd grönsaker för att hålla fresta dina smaklökar. Till exempel, en spenat sallad med broccoli och morötter för middag.

För att kontrollera ditt blodsocker, måste du följa din förbrukning av kolhydrater. Bröd och pasta är din topp socker i blodet, men det kan minimeras om man äter fullkornsbröd och pasta. Dessa är lätta att hitta på en uppsättning av ekologiska livsmedel.

För ditt bidrag fortsätta att fokusera på fisk, kyckling och kalkon. Du kan äta magert nötkött och griskött med måtta. Var noga med att ta bort fett och hud frisk användningen av flytande oljor som olivolja när du lagar mat. Dessutom, håll dig till icke-feta mejeriprodukter. Du kan konsumera skummjölk, ost och fettfri fettfri yoghurt.

Om du lider av diabetes kan du känna att du måste ignorera den söta smaken av mat. Detta är inte fallet. Du kan lägga till kanel till en dämpning av mat att ge dem en söt smak. Kanel kan faktiskt ha en positiv effekt på blodsockernivån, särskilt för människor som lever med typ 2-diabetes. Därför är kanel ett utmärkt sätt att få den söta fix du vill.

Slutligen, kom ihåg vad du dricker! Drycker kan vara ett hinder för att sänka blodsockret. Behandling av diabetes bör omfatta dricka mycket vatten och en diet drink, som ibland har noll kalorier.

Det finns vissa livsmedel som du bör undvika som pesten. Undvik förädlade livsmedel såsom godis, chips, läsk, saft och kakor. Dessa innehåller stora mängder socker och kolhydrater som ditt blodsocker mycket höga. Varning för livsmedel som säljs som sockerfria sätt. Denna etikett är vilseledande och de kan ofta öka ditt blodsocker de vanligaste socker livsmedel.

Kom ihåg att äta hälsosam mat är inte en fri för alla. Om du äter för mycket någon typ av mat du upp i vikt. Gå upp i vikt är särskilt förödande för personer med diabetes. Stick parterna till en hälsosam och kontrollera ditt kaloriintag.

Maj diabetiker måste spendera mer tid att analysera vad de äter och dricker, men det är en process att hantera. Hela Antalet ekologiska livsmedelsbutiker ökar vilket är en stor fördel för människor med diabetes. Dra nytta av deras tjänster för att hjälpa dig att kontrollera din blodsockernivå och njuta av maten på samma gång.