vad är den sämsta mat som producerar det onda kolesterolet

Vad är det värsta livsmedel som producerar det onda kolesterolet är ett intressant ämne. Trots allt har vi hört mycket om hjärtat hälsosamma livsmedel och vissa misstänkta sinnade personer kan komma till slutsatsen att detta är avsiktligt. Tänk på det, är när du går till de friska stormarknad hjärta produkter märkta som sådana, skall produkter som innehåller kolesterolsänkande växtstanoler och steroler tydligt markerade. Men var är den blinkande neon skylt förkunnar stolt att jag är den sämsta mat som producerar det onda kolesterolet. Och om du är uppmärksam kommer du att hitta dessa produkter (inga tecken) i ögonhöjd, i många fall.

Men vad är den sämsta mat som producerar det onda kolesterolet. Ärligt talat, är det svårt att välja en vinnare i den sämsta mat som producerar det onda kolesterolet kategori. Vem får blått band, trofén för efterbehandling först för igensättning fler artärer än någon annan produkt på marknaden.

Jag såg nyligen en show på TV om en nationalitet som älskade att konsumera stora mängder animaliskt fett. Jo att man inte säljs i min livsmedelsbutik, alltså det anses stödberättigande, och kan inte vinna utmärkelsen. Låter begränsar det till fyra val.

* Stick smör: Stick smör är rent smörfett. Det smakar bra, är en bra källa för energi, fungerar bra på matlagning brännskador, och används för att göra läckra recept världen över. Och kanske ännu viktigare, i den kategori av livsmedel som producerar det onda kolesterolet är 65 procent mättat fett.

* Coconut / Coconut Oil: Inget bättre än ett par skopor av kokos glass eller några pommes frites stekt upp i kokosolja. Svårt att motstå, rätt! Tänk om jag sa kokosolja var 93 procent mättat fett och att en 2 tums fyrkant av kokos innehöll 15 gram kokosolja. Det är en bra sak de strandsatta båtägare fick av denna öde ö gruppbildning med kokosnötter. Varför oroa sig hajar när du har kokosnötter.

* Nötlever: Nu inser jag att de flesta av er inte vaknar upp på morgonen drömmer om att ha en kung som medelstora potion av nötlever men det finns en restaurang nära där jag bor som säljer lever och lök som galen. Såvitt fett och kolesterol går det bara skulle vara meningsfullt att levern är riktigt hög i mättat fett och kolesterol eftersom levern är ansvarig för att producera kroppens dagliga krav för kolesterol. Lever är över 60 procent mättat fett och en 3-ounce servering innehåller en jättestor 330 mg kolesterol. Det bör vara tillräckligt för att få din egen skylt som proklamerar levern är den sämsta mat som producerar det onda kolesterolet. Eller åtminstone ett tecken på kött avdelningen.

I slutändan kan jag inte välja en vinnare. De är alla så förtjänar den att betraktas som vinnare att det bara inte vore rätt att ge en av dem första plats. Jag lämnar det upp till dig att sortera detta ut.

Om du vill veta mer om kolesterol eller naturliga kolesterolsänkande kosttillskott
klicka här