meditation en kurs för att bana din happiness_

En hektisk verkställande tog semester för att delta i en meditation kurs som leds av en välkänd helgon. Vid slutet av kursen, berättade han helgonet, “Vördade Herre, håller jag att meditation ger sinnesfrid. Det tar ut massor av tryck ur vårt sinne. Och du säger att jag behöver göra meditation minst en timme dagligen. Sir, vi företagsledare är väldigt upptagna människor. Jag kan inte avvara en timme för meditation! ”

Helgonet svarade: “Syftet med meditation är att göra ditt sinne tryck-fri och bana vägen för din lycka. Om du inte hittar tid för din lycka, fortsätta att leva eländiga liv! ”

Meditation är det bästa som kan hända en person. Dess positiva effekter är enorm. Det vitaliserar din personlighet. Det förvandlar helt dig. Dess främsta mål är inte självförbättring, men självförverkligande, vilket är en mycket, mycket högre nivå.

Meditation är inte gjort för något resultat! Men resultaten är inrotad i sina vibrationer. Har du inte en tillstymmelse till tvekan om det. Det gör att din kropp passform. Det trimmar ditt sinne. Det förintar demon i dig. Det fastställer gudomliga inom dig. Långsamt och stadigt, det ändrar hela din tankeprocess till det bättre. När din tankeprocess ändras, är din handling process också förändrats.

Meditation sätter processen att ta bort alla negativa tendenser inom dig. I denna moderna materialistiska värld lever vi livet för många påfrestningar. Vi gråter i ångest, har vi glömt konsten att gråta i glädje. Vi har skapat många vetenskapliga apparater för att göra våra liv mer nedstämd. Istället för att vi använder de apparater, gör apparaterna använda vårt liv.

Meditation är det enda alternativet för att återställa balansen i ditt liv! Hela världen, inklusive de rika länderna i världen har insett att den verkliga vägen till lycka är genom meditation och andliga övningar. Bättre sent än aldrig!

Meditation är bränning av ljuset missil inom dig! Dess räckvidd är gränslös! Dess syfte är dynamisk konstruktion, inte meningslösa förstörelse! Ju djupare den tränger, desto mer vacker bli dina erfarenheter. Det kommer att generera mer sinnesfrid!

Söker vördnad för meditation, bugade företagsledare till helgon och tackade honom utan en ytterligare fråga.